Strona 15 z 27 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 266

Wątek: mora - bayer vs foevon

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Głupio teraz, nie?
    A tu są zdjęcia, także z kompaktów:
    http://tapety.grejt.pl/
    Ale ten link i tak nie ma sensu.
    Ten typ samców (upartych po trupach i do końca) wymaga latencji mniej więcej miesięcznej, by poczuć to, co po prostu widać
    Dla mnie to jest śmieszne, ale współczuję bliskim.
    Faktycznie ten link nie ma sensu. Podejrzewam, że to kolejna kpina. Osobistych wycieczek już nie skomentuję...

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mopar Zobacz posta
    Faktycznie ten link nie ma sensu. Podejrzewam, że to kolejna kpina.
    Nie, to są zwykłe zdjęcia. Z lustrzanek za dychę, za tysiąc z hakiem i kompaktów. Gdyby doszła tam jeszcze sigma, gwarantuję każdą kasę, że nikt by nie poznał, które z czego. Tak jak teraz nikt chyba precyzyjnie nie jest w stanie określić źródeł pochodzenia.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Janko Muzykant,

Oczywiscie, ze nikt nie bedzie w stanie rozroznic zdjec, ja czesto robie 20x30 dla klientow pogladowo z roznych aparatow, acz te ktore najbardziej sie podobaja i tak ludzie wybieraja z Sigmy...

To zas, ze nie chce Ci sie klikac w linki biorac udzial w dyskusji, w ktorej masz tak wiele do powiedzenia, jasno mowia, ze nie powinienes sie w ogole odzywac, skoro nawet nie chcialo CI sie zajrzec ale oczywiscie twoja racja i tak bedzie twojsza...

Zrewiduj co kto mowil i o co komu chodzilo, bo jak na razie szufladkujesz wszystkich do opozycji swoich pogladow, ktore malo mnie interesuja gdy sa nie na temat polemiki z moimi....

pozdrawiam serdecznie
    Janek

PS

Fatman,

Myslalem czy nie pojechac do Brazylii tam wiekszosc to biali...

PS2
    Zaraz sie zaczna nadinterpretacje zdania wyzej.

PS3
    Janko Muzykant,

No i tak na zakonczenie, jezeli masz pojecie o muzyce, przytaczajac ciagle jakies frazesy o audiofilstwie, takie jak o fotografii, to w zasadzie moja jedyna odpowiedzia bedzie
    Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 29.01.11 o 21:42 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Oczywiscie, ze nikt nie bedzie w stanie rozroznic zdjec
    Niemożliwe! Przecież od początku kilka osób twierdzi, że da się odróżnić od razu.
    ja czesto robie 20x30 dla klientow pogladowo z roznych aparatow, acz te ktore najbardziej sie podobaja i tak ludzie wybieraja z Sigmy...
    Zatem odróżniają, czy też nie? Zdecyduj się.
    To zas, ze nie chce Ci sie klikac w linki biorac udzial w dyskusji, w ktorej masz tak wiele do powiedzenia, jasno mowia, ze nie powinienes sie w ogole odzywac, skoro nawet nie chcialo CI sie zajrzec ale oczywiscie twoja racja i tak bedzie twojsza...
    Kliknąłem, nie zmieniam zdania, zadowolony?
    No i tak na zakonczenie, jezeli masz pojecie o muzyce, przytaczajac ciagle jakies frazesy o audiofilstwie, takie jak o fotografii, to w zasadzie moja jedyna odpowiedzia bedzie
    Ale wiesz, że muzyka, a audiofilstwo ma się do siebie jak pisarz i maszyna do pisania?
    PS. Nie znam muzyka - audiofila. To się wyklucza.

| OlyJedi Awatar Fatman
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Janeczek, po prostu uważam, że pisanie "wstyd mi że jestem Polakiem" z powodu takich pierdół.... no to nie bardzo...........

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Fatmanie,

Ale to nie chodzi o to, ze wstyd mi, ze jestem Polakiem, tylko boleje, ze mamy akurat taka przyware, kazdy narod jakas ma, tulalem sie troche po swiecie i obserwowalem narody

Po prostu nie tak daleko trzeba zagladac, by na innych forach doswiadczyc, iz atmosfera bywa zgola inna, sam przyznasz, ze na polskich forach tylko jad, krew, pot i lzy...

pozdrawiam serdecznie
    Janek

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Fatmanie,

Ale to nie chodzi o to, ze wstyd mi, ze jestem Polakiem, tylko boleje, ze mamy akurat taka przyware, kazdy narod jakas ma, tulalem sie troche po swiecie i obserwowalem narody

Po prostu nie tak daleko trzeba zagladac, by na innych forach doswiadczyc, iz atmosfera bywa zgola inna, sam przyznasz, ze na polskich forach tylko jad, krew, pot i lzy...

pozdrawiam serdecznie
    Janek
    E tam,poprostu znamy sie na wszystkim,kazdy sie zna.Na wszystkim.
    Niedawno taki znajacy sie na wszystkim powiedzial mi,ze to ostatnie kadry z tak malej matrycy,jesli chce dalej pokazywac to pelna klatka(trza zainwestowac w puszke)To mu nastepne przeskalowane pokazalem.Chodzil po pokojach i chwalil sie jak to mnie na zamiane namowil.Ktoregos dnia patrzy na plecak i mowi-no pochwal sie co masz.Sam se zobacz,powiedzialem.Otworzyl plecak i zobaczyl E510 z zaklejonym napisem olympusa i namazanym napisem srednia klatka -Pentax.
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.01.11 o 22:26

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    E tam,poprostu znamy sie na wszystkim,kazdy sie zna.Na wszystkim.
    No ale to akurat prawda, Słowianie mają bardzo dobre pojęcie fizyki (oczywiście niektórzy), co wynika głównie z tradycji nauki, będącej jeszcze jedną z nielicznych, pozytywnych spuścizn komuny. Stąd średnio rozgarnięty Polak w Stanach gwiazduje swoją umiejętnością naprawienia gniazdka w ścianie i wyciągnięcia kartki z zakleszczonego ksero
    Niestety, oprócz tego we krwi mamy bunt, także biorący się z historii. Lecz można zauważyć, że w większości dyskusji znajdzie się ktoś z sensownymi argumentami, które już tylko ci podważają, co nie uznają 2+2=4 za oczywistość.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Lecz można zauważyć, że w większości dyskusji znajdzie się ktoś z sensownymi argumentami, które już tylko ci podważają, co nie uznają 2+2=4 za oczywistość.
    Piszesz o kelnerach z tytulem na wygnaniu?
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Stąd średnio rozgarnięty Polak w Stanach gwiazduje swoją umiejętnością naprawienia gniazdka w ścianie
    Warunek jeden-nie wiecej jak dwa kable i na takie samo gniazdko.Gorzej jak przewodow dochodzi 5-7.Hiuston ma wtedy problem
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.01.11 o 22:40 Powód: Automatyczne scalenie postów

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Dawno nie dawałem reputacji, ale Jankowi musiałem. Dobry żart podsumowujący foto voodo.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto