|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo sympatyczne zdjęcie - mały człowiek kontra zwierz.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dzięki rol6, zakończenie było takie, że oddał małej chrupka. Na początku było: jaki dobry kotek, oddał małej jedzonko... . A po kilku minutach, gdy ktoś z familii chciał być Dobrym Samarytaninem, dla kotka i dał mu chrupka: kot się spluł i w nogi, chrupek dla niego to była chwilowa zabawka, a nie przysmak.
Znudziło się to oddał.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor,
Kota miałeś fajnego, rozumiem, że już przygarnąłeś kolejnego?
Warszawskie chaszcze i straszne paszcze podobały mi się jako miniaturki, po powiększeniu już nie, słaba obróbka, pierwsze poruszone choć koleś jakby miał wąsy to niczym Piłsudski...
Międzygatunkowa walka o przetrwanie - mogłaby być ciekawsza, jakbyś pociągnął temat i dorzucił dodatkowe ujęcia, kiedy to wyrywają sobie zębami mysz...
pozdrawiam,
Cześć Sawa!
Nie jeszcze nie, za wcześnie trochę. Taak chaszcze były faktycznie na odczep się obrabiane,źle cropnięte, ale pysie fajne.
Co do Ostatniego to była chwila z Tych "mocno dziwnych" i fajnych i mała i kot strasznie dużo gadali przy tym i każde po swojemu.
Ale grunt, że się dogadali
Zaglądaj częściej, bo ostatnio Cię spotkać na OC'u, to wielka rzecz.![]()
Pozdrawiam
Obydwa kotki rewelacyjne.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny w galerii i baardzo wysokie noty dla Mruczka ,podsumowując: osobiście uważam, że fota zasługuje na ocenę 4 ze względu na rewelacyjną pozę mojego kocura,natomiast co do obróbki to przyznaję(3-2), jak dla mnie samego nie jest zachwycająca(sporo niedociągnięć) choć pomysł mi się udał
, kadr też nie powala(3-2), jak słusznie zauważyło kilka osób "obcięte uszko".
Czyli w sumie fota warta w/g mnie 3.
W związku z tym co powyżej napisałem, jeszcze raz dziękuję za 4 i 5 na które fota według mnie nie zasługuje, choć sam Mruczek był kocurem na 5.
Pozdrawiam
P.S.
Nie ma w tym co napisałem ani obłudy ani wazeliny, należy odbierać to co piszę dosłownie, zwracając uwagę na emoty, które pominięte potrafią całkowicie zmienić sens wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.11.10 o 11:46