Który krzyż, bo ten na kapliczce to gięty raczej w lewo.![]()
Który krzyż, bo ten na kapliczce to gięty raczej w lewo.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na dzwonnicy, a dzwonek zdjąłeś ?
Czekamy na fotki.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne miejsce znalazłeś- prawdziwy drzewianny kościół z drzewa
Bardzo ładnie wyszły wnętrza.
Bardzo fajna panorama ale chyba zbyt mocno wyciągałeś szczegóły w cieniach. Wygląda jak rysunek
Co do dzwonnicy, to zgadzam się z jurecem- leci w prawo
Obróciłbym tak:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziecku na szyi coby się nie zgubiło![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Co do panoramki to światło w oczy i du.a srula ale będę tam jeszcze po wschodzie to światło będzie za plecami i na bruku nie będzie takich przepałów.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
To teraz Powinieneś napier...ć kamieniami co tydzień w dzwonek sąsiada.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.06.11 o 21:01 Powód: Automatyczne scalenie postów