moja propozycja - moja wizja, może ciut za ciemne ale jak dla mnie tutaj kocurek jest wyraźniejszy i jest trochę więcej głębi..dzięki delikatnej winietce![]()
moja propozycja - moja wizja, może ciut za ciemne ale jak dla mnie tutaj kocurek jest wyraźniejszy i jest trochę więcej głębi..dzięki delikatnej winietce![]()
Wiesz co? Fajne!
Mnie przyszło do głowy, aby zdjąć kolor lub bardziej nasączyć odcieniem
niebieskiego tło, żeby stworzyć większy kontrast miedzy Mruczkiem a tłem,
bez przyciemniania i dodawania kontrastu.
Za kilka dni pokażę o co chodzi.
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie.
Pozdrawiam
P.S.
+ do rep. jak tylko będę mógł
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mysliciel świetny- oceniony w galerii
A komórkowiec śmieszny![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Fajny efekt, dzięki zmianie odcienia tła wyszedł kolor futerka bestiiZdjęcie z telefonem urocze, może wibrowanie przypominało mu mruczenie bliskiej istoty, na przykład mamy...
![]()
No nie mam pojęcia, ale to były dwa sposoby szybkiego zasypiania: wibra w telefonie pod łeb, albo właził na kolana łapami chwytał palec wskazujący i do pysia potem ssał, ssał i zasypiał.![]()
Taki dziwoląg.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ale kochany
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 17.11.10 o 19:57 Powód: Automatyczne scalenie postów
heh perspektywa to mogła byś inna, szkoda że nie widać w ogóle twarzy![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"