Zawsze możesz spróbować sklaja panoramę z kilku zdjęć "z ręki". ICE nieźle sobie z tym radzi.
Takie chmury rzeczywiście warto pokazać szerzej![]()
Zawsze możesz spróbować sklaja panoramę z kilku zdjęć "z ręki". ICE nieźle sobie z tym radzi.
Takie chmury rzeczywiście warto pokazać szerzej![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zgadza sie- Kansas City lezy w w dwoch stanach. Wieksza czesc w stanie Missouri. A ta mniejsza czesc w stanie Kansas jest najwiekszym miastem KansasAle nie jest jego stolica. Kansas City nie jest tez stolica Missouri, chociaz tez jest jego najwiekszym miastem.
Takie specyficzne miasto to jest
W ujeciu statystycznym-najwieksze miasto, jesli chodzi o powierzchnie w przeliczeniu na jednego mieszkanca w Stanach.
A jako ciekawostka- wiecej fontann niz w Kansas City jest tylko w Rzymie
A generalnie to taka wieksza wiocha jest
Helmuth- te chmurki to wlasnie w ICM sklejane- wlasnie widac laczenia na budynku. I dlatego tez musialem odciac dol- zle sie skleilo. Ale na szybko to programik daje niezle rade.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Czyli będąc po jednej stronie ulicy podlegasz prawu stanowemu Kansas, a po drugiej stronie prawu stanowemu Missouri? Czadzik
I żeby nie było niepotrzebnego OT: z przyjemnością oglądam te wszystkie "kątulce i giętościany" w Twoim wykonaniu.
Pozdrawiam.
Precários nos querem, rebeldes nos terão.
Az tak drastycznie nie jestTa granica to jednak powazna sprawa, bo czesc przebiega na rzece, a czesc na (prawie) pustym terenie w srodku miasta. Podejrzewam, ze ulatwia to znacznie zycie. Bardziej niz dwie jurysdykcje na tej samej ulicy
A bliskosc drugiego stanu ma swoje zalety. Niestety wady tez.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
jako ze sezon ogorkowy w pelni, niesmialo wrzucam kolejne zdjecie - pewnie i tak mi sie oberwie, ale zawsze moge usunac, nie?
raz sie zyje
223
triangulacja
Mnie się podoba, fajnie wypatrzone. Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Triangulacja" świetna : ) Super wypatrzona i w fajnym kadrze. : )
Pozdrawiam : )
Kaczy, calkiem fajnie przybrodziles
I przestan juz udawac tego skromnisia...![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
A mogę, powiedzieć, że to ostatnie mi się nie podoba, czy mnie zjecie?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.