Strona 106 z 174 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.051 do 1.060 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    nie macie tak, ze chcecie koniecznie cos zrobic w kategorii, ktora do was nie "przynalezy"?
    221.
    new age...

222.
    jak widac nie zawsze z pozytywnym skutkiem...
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Pan w kałuży bardzo mi leży, mimo że do Twej kategorii nie przynależy

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Eeee tam tylko tak mowisz Ale nic to.. bede cwiczyl dalej.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Dla mnie pierwsze tez ok.
    Nie daj sie zaszufladkowac kaczus i cwicz dalej, calkiem fajnie ci te eksperymenty wychodza.
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    221- fajna kombinacja!
    Lubię nowatorskie próby
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria
    Do tego Leszcza łażącego po wodzie, dałbym tytuł 'po palach idioto, po palach'
    Fajne aleee... wolę kątulce i giętościany w Twoim wykonaniu, może to tylko kwestia przyzwyczajenia, ale wolę i tyle (przyrosło toto do Ciebie)
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cześć K@czy,

Ostatnie kacze kątulce i giętościany to dziełka znakomite, na dłużej zapamiętam mola fortepianowego czy let mi in!!. na dużo dłużej. Świetne prace.

Z tych zupełnie ostatnich to pan w kałuży mnie nie nuży, fajny jest. Z tytułem Saboora.

pozdrawiam,

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Wszystkim dziekuje bardzo za wpisy i slowa krytyki (pochwaly jak najbardziej tez )
    Jako, ze sezon ogorkowy w pelni, to boje sie cokolwiek wrzucic do galerii, bo samokrytyka zanika wprost proporcjonalnie do temperatury na zewnatrz. Im wyzsza, tym gorzej z samoocena. A do tego jeszcze musialem schowac 70-300 do plecaka, bo temperatury nie pozwalaja na focenie czegokolwiek dalej niz 25 metrow. 40 w cieniu przy wilgotnosci 90-95%% potrafi zabic nawet klime w samochodzie. W nocy juz na szczescie troche lepiej, bo spada ponizej 27 stopni. Nawet do 24, co jest dosyc nisko jak na tutejsze warunki. Do tego przy tych temperaturach potrafi spasc kilkuminutowy deszczyk i wilgotnosc mamy wtedy 99%. Okulary mi paruja na dworzu. Aparat tez.
    Wczoraj chcialem zrobic ladny miejski widoczek, ale falowanie uniemozliwia jakikolwiek dalszy kadr. To jest z 14-54:

Zaczne tez sie chyba rozgladac za jakas glowica do panoram, bo takie widoczki tez mi uciekaja
    To bylo przedwczoraj. A wczoraj nad domem i kawalkiem ulicy wisiala chmura i padal z niej deszcz- dwie godziny.
    W sumie nic dziwnego, gdyby nie to, ze wdzialem wokol niej calej niebieskie niebo i pol kilometra dalej swiecilo slonce i bylo sucho. Bez wiatru wisialo sobie bydle nad domem. I caly czas powyzej 35 stopni. Jak w tropiku. Juz sobie wyobrazam, jak to robactwo rosnie w sile i za miesiac zacznie wylazic ze wszystkich dziur. W tamtym roku mialem pajaka na korytarzu wielkosci dloni ! Ale byl za wysoko, zeby go czyms spryskac. Teraz jestem madrzejszy- kupie sobie pistolet.... Zastrzele bydlaka. W Kansas nawet dzieci nie musza miec pozwolenia na bron. Nikt nie musi.

Awatar paulozinho
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    A ja mam pytanie trochę z innej beczki, jeśli można. Zastanawia mnie czy Kansas City jest podzielone na pół pomiędzy stany Kansas i Missouri? Jedno miasto w dwóch stanach? Na mapie granica przechodzi przez sam środek centrum.
    Z góry dziękuję.
    Precários nos querem, rebeldes nos ter&#227;o.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Zdjęcie ulicy strasznie mi się podoba
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"