Ostatnio edytowane przez k@czy ; 6.08.10 o 15:40
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pozdrawiam, Jola
Grizz ma racje- to jest chaos
Ponizej sprobuje Wam pokazac jak to wyglada w rzeczywistosci:
PS
Oogorek stoi tam na dole z aparatem innej slusznej marki-dzieki czemu mamy punkt odniesienia.
A tymczasem ostatnia juz proba podejscia do tematu.
224.
chaos
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 7.08.10 o 07:18
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Autor miał dobrą wizje i wyobraźnie by stworzyć takie cuśWersja z galerii chyba najlepiej to pokazuje a i wprowadza trochę zagadkowości
![]()
Chyba chaos na tle nieba lepszy, mimo że tu (na 224), bardziej mi "leży" rozłożenie a raczej zagęszczenie chaosu i do tego takie "Twoje" tło
Chaos na tle nieba ma coś tajemniczego w sobie- co to może być?
Najbardziej odpowiadałby mi układ "chaosu" z 224 na tle nieba![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja tez uwazam, ze pierwsza wersja trafiles w dyche.
Dla mnie byla bez zarzutu. Kolejne tak jak juz powiedzial Helmuth, odkrywaja za bardzo tajemnice tego dziwnego obiektu.
Ale i tak sie z nim dzielnie zmierzyles kaczy-recerzu![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Tez nie do końca mi leży to ostatnie. Rozumiem Twój dylemat, bo motyw fajoski. Sama nie widziałabym jak go ugryźć. Oczywiście wybrnąłeś i zdjęcia są ok. Ale wiesz... gdzieś tej prostoty kadru brak.