Strona 7 z 174 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    no to lecimy z nastepnymi
    dzieki za poprzednie posty. obawialem sie zmycia glowy za PSowe psucie, ale albo bylo az tak zle, ze szkoda bylo pisac, albo jeszcze gorzej ciesze sie, ze chociaz u jednej osoby nie wywolalem nudnosci
    dzisiaj banalny niesjcki widoczek i cos dla fanow olympusowych kolorow-przedstawiam czern i blekit

34.
    "w szarych domach szarzy ludzie"

35.
    czern w czerni

36.
    a co to?

nie bylbym soba, gdybym nie wrzucil jakichs ksztaltow, wiec dzisiaj :
    37.
    Tytuł

podobna wybiorcza w lodzi wyglada tak samo-to juz wiadmowo, skad czerpali natchnienie
    pzdr i zapraszam do krytyki i oceny w galerii.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    wiem, wiem-ostatnia seria nie byla zbyt porywajaca, ale na szczescie zrobilo sie cieplo, wiec mozna normalnie wyjsc na zewnatrz i popstrykac. jak zwykle czekam na opinie, moze ktoras z fot zasluguje na komentarz

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    samoloty oceniłem w galerii,
    z pozostałych nr 1 to wózek US Airways ( niezły dysonans ) i gruby glina ( wyobrażam go sobie w pościgu jak wyskakuje z wozu i rusza za złodziejaszkiem z buta...ale fryzura budzi respect

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    dziekuje bardzo z wozkiem mialem zagwozdke, bo ponad godzine siedzialem i sie zastanawialem, czy nie zrobic w B&W-ale pomyslalem, ze jak wszystko w kolorze, to babcia tez. glina robi wrazenie, zwlaszcza, ze obserwowalem go z 15 min, jak sie facet pogubil i czegos szukal z uporem maniaka po calym samochodzie-pomyslalem, ze musialy to byc pączki, bo klamke ma na pasku - chyba, ze robil sobie cwiczenia z przeszukiwania samochodu

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Bardzo ładne są Twoje fotki.Prawie wszystkie mi się podobaja.Jednak najbardziej uderza mnie soczystosc kolorów i ich klarowność.Czy tam u Ciebie jest jakies inne swiatło??Czy to efekt obróbki????Czy wybierasz jakąs specjalną pore dnia??? Bardzo mnie to intryguje.Pozdrawiam i zyczę dalszych udanych fotek
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rzeczywiscie, barwy bardzo soczyste, bardzo przyjemne. Ze zdjec podoba mi sie 38, ladnie rozmazane smigla, a reszta ostra. Szkoda tylko, ze caly samolot sie nie zmiescil. Gruby glina tez jest dobry. Dobrze uchwycone, brawo za spostrzegawczosc. Takie zdjecie na potwierdznie stereotypu amerykanskiegop policjanta z paczkiem Wozek tez lubie, taki nastrojowy jest.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Rzeczywiscie, barwy bardzo soczyste, bardzo przyjemne. Ze zdjec podoba mi sie 38, ladnie rozmazane smigla, a reszta ostra. Szkoda tylko, ze caly samolot sie nie zmiescil. Gruby glina tez jest dobry. Dobrze uchwycone, brawo za spostrzegawczosc. Takie zdjecie na potwierdznie stereotypu amerykanskiegop policjanta z paczkiem Wozek tez lubie, taki nastrojowy jest.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    voovoo2: juz mnie o to pytales ale odpowiem jeszcze raz pory specjalnie nie wybieram-swiatlo jest takie samo, kolorki to zasluga aparatu-ja je tylko podciagam-z reguly, ale nie zawsze w takim samym stopniu-podciagam kontrast, czasami pojezdze balansem i juz odkad robie w RAWach, zycie stalo sie prostsze- z jpg'ami czasami trzeba bylo sie sporo narobic, zeby wyciagnac cos z fotki.

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    a zgodę na wykorzystanie wizerunku od gliniarza masz?? a tak poważnie to choć nie moje klimaty to fotki całkiem sympatyczne

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy
    jak sie facet pogubil i czegos szukal z uporem maniaka po calym samochodzie-pomyslalem, ze musialy to byc pączki, bo klamke ma na pasku - chyba, ze robil sobie cwiczenia z przeszukiwania samochodu
    myślę, że wpłyna dobrze na jego kondycje

Mi się bardzo podoba zdjęcie numer 41 ma w sobie to coś...
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.