To nie zacieki od swiatla... ty pomysl jak ktos musial mocno pukac i co sie dzialo pod tymi drzwiami....
To nie zacieki od swiatla... ty pomysl jak ktos musial mocno pukac i co sie dzialo pod tymi drzwiami....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnie estetyczne i ładne![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No dobra, w tajemnicy niestety ni epowiem Wam, co sie dzialo pod tymi drzwiami, bo podpisalem papaiery i teraz maja mnie w garsci...
A kto? Tego tez nie moge powiedziec.... maja mojego muła za zakladnika.... Nie bede ryzykowal kochanego Kabanosa...
Moge tylko podziekowac goraco za wizyty i Zuzanna lubi je tylko jesienia
W miedzyczasie nastepny przy-gniot:
220.
house of rising sun.
lece spac, bo pozno juz.
cyaaaaaaaa...........
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ta fota ma fantastyczny klimatpodoba się
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo fajne to ostatnie ujęcie : ) Ciekawe kadrowanie, dobra tonacja i fajny klimacik : )
pozdrawiam : )
Wstałeś już?![]()
P.S. A zdjęcie mi się podoba. Zazdroszczę takiego patrzenia. Mnie by chyba nie przyszło do głowy, żeby wrzucić motyw w róg kadru i tak zostawić.![]()
Pozdrawiam, Jola
Mnie się też ostatnie bardzo podoba. I jeszcze tytuł: normalnie widzę wyciągarkę do leniwego słońca, zainstalowaną żeby szybciej wzeszło.
Tak, zdecydowanie podoba mi się to zdjęcie![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.