Strona 88 z 151 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 871 do 880 z 1504

Wątek: Olympus E-P1

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Daniello Zobacz posta
    Cena nie może być niska bo sprzęt straci w oczach potencjalnego kupca.
    Mogę tą "mądrość" wpisać w stopkę?

Cytat Zamieszczone przez Daniello Zobacz posta
    Jak ktoś się chce polansować, to nie będzie brał taniochy, taniocha jest dla mas, a on się chce wyróżnić! A, że na naszym forum 99% ludzi ma lustro i torbę obiektywów, to nie ma się co dziwić, EP się tu nie pojawia.
    No tak... muszę anulować zamówienie. Wychodzi, że E-P1 to narzędzie lansu. W dodatku kupują go bogate snoby, posiadacze wypaśnych BMW i drogich Mercedesów, do których się nie zaliczam, a szkoda. Patrząc na design oraz akcesoria można również dociec, że odbiorczyniami są tępe kobiekty, które potrafią zdjąć jedynie dekielek z obiektywu, bo czynność podobna do zdejmowania majtek. Niestety, ale nie jest, to również aparat dla posiadaczy dslr'ów i toreb pełnych obiektywów, nad czym ubolewam.

Nie dziwota, że ludzie boją się przyznać, że zamówili E-P1

Pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    dokladnie, generalnie to duze firmy maja nasz lokalny rynek w globalnym powazaniu No moze pomijajac branze samochodowa, ale tez nie jestem pewien...

Zamowilem dzisiaj E-P1, wiec od jutra koncze teoretyzowac, a zaczynam informacje praktyczne

Pzdr, Michal
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez user_jgora Zobacz posta
    Zamowilem dzisiaj E-P1, wiec od jutra koncze teoretyzowac, a zaczynam informacje praktyczne
    Dalej będziesz teoretyzował, bo E-P1 jest niedostępny. Może będzie do końca lipca, ale nikt nie daje gwarancji.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Ciagle sie wacham z zamowieniem. Patrze na to z punktu czysto uzytkowego. Jak wspominalem wczesniej mam dosyc dyngania z torba wazaca ponad 5 kilo sprzetu.

Rozwazam rowniez E-450 albo E-420 + 25/2.8 ale jakos bawilem sie tym E-450 i filtrow artystycznych sa tylko 3, w dodatku za 500 zl wiecej niz E-420. Zart ?

E-P1 wydaje sie dobrym wyborem dla mnie ze stalka 17mm, ale cena mnie hamuje, wkoncu to rownowartosc kompletnej grupy Campagnolo Chorus
    Rolleicord, Canon
    flickr

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    A jest ci to potrzebne w tym roku? Po zimie pewnie będzie znacznie taniej.
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    Dalej będziesz teoretyzował, bo E-P1 jest niedostępny. Może będzie do końca lipca, ale nikt nie daje gwarancji.

alez Kolego - w FotoIT dostepny od reki, kazdy moze przyjsc i kupic (Warszawa), lub zamowic przez sklep online - pod warunkiem ze z zoomem 14-42, nawet z kolorkiem mozna pomarudzic :P
    Ostatnio edytowane przez user_jgora ; 13.07.09 o 12:20
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Magnesus Zobacz posta
    A jest ci to potrzebne w tym roku? Po zimie pewnie będzie znacznie taniej.
    Niestety. W sierpniu/wrzesniu atakuje bieszczadzkie gorki, warto miec cos do robienia zdjec przy sobie. Pewnie skonczy sie na E-420+25/2.8 :-/
    Rolleicord, Canon
    flickr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    jeżeli ludzie w Japonii nadal bedą go wykupywać to u nas najszybciej na gwiazdkę
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez user_jgora Zobacz posta
    w FotoIT dostepny od reki, kazdy moze przyjsc i kupic (Warszawa), lub zamowic przez sklep online - pod warunkiem ze z zoomem 14-42, nawet z kolorkiem mozna pomarudzic :P
    O proszę. To niespodzianka. Poczekam na fotozakupy do końca tygodnia. Jak się nie wyrobią, to zmienię sklep. Mają do niego futerał skórzany?

Cytat Zamieszczone przez andytown Zobacz posta
    jeżeli ludzie w Japonii nadal bedą go wykupywać to u nas najszybciej na gwiazdkę
    Eeeeee... widać, że o dostępność nie trzeba się martwić.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez EuroLiberty ; 13.07.09 o 13:12

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    O proszę. To niespodzianka. Poczekam na fotozakupy do końca tygodnia. Jak się nie wyrobią, to zmienię sklep. Mają do niego futerał skórzany?
    Pozdrawiam
    Futeralu brak, ale odnosnie niego to poczekam na propozycje innych producentow, moze bedzie cos ciekawszego i rozsadniejszego cenowo...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów