Strona 89 z 151 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1504

Wątek: Olympus E-P1

EuroLiberty
    Gość
    user_jgora czy masz pewność, że Fotoit ma E-P1 na stanie? Dostałem info z fotozakupy, że nikt w kraju nie ma E-P1, a fotozakupy jako sklep Olympus E-system będą mieli go jako pierwsi.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    no ja już niedługo będę już miał go w ręku i zobaczymy jak się sprawuje. Myślę że tegoroczne warsztaty z Olka będą bardzo ciekawe
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    No ja już niedługo ( bo 15 lipca)będę już miał go w ręku i zobaczymy jak się sprawuje. Myślę że tegoroczne warsztaty z Olka będą bardzo ciekawe!!
    Ostatnio edytowane przez darek_olymp ; 13.07.09 o 16:04 Powód: Automatyczne scalenie postów
    darekzukowski.blogspot.com

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    user_jgora czy masz pewność, że Fotoit ma E-P1 na stanie? Dostałem info z fotozakupy, że nikt w kraju nie ma E-P1, a fotozakupy jako sklep Olympus E-system będą mieli go jako pierwsi.
    Jestem, mam juz nawet nr listu przewozowego swojej sztuki

A oto i lampa do E-P1 - z cena adekwatna do jej mozliwosci
    Ostatnio edytowane przez user_jgora ; 13.07.09 o 18:59 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Photographyblog Review: http://www.photographyblog.com/revie...us_ep1_review/
    E-P1 w redcoon: http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/...89545461684224

(wydaje mi sie, iz jak w Pixmanii - sprzet nie pochodzi z polskiej dystrybucji)
    Ostatnio edytowane przez Jerry_R ; 14.07.09 o 12:17 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    I mam wykonanie pierwsza klasa, waga tez niczego sobie, jakby w srodku tez by byl metalowy a nie plastikowy, to bylby juz za ciezki... uff, jak dziala tak jak wyglada to 10/10...

Fotki wkrotce, narazie musze sie praca zajac
    Narazie sie nie namacalem zbytnio, bo bateryjka byla moze na 5% naladowana i juz padla, pierwsze spostrzezenia

- body rewelacyjnie wykonane, menu i klawiszologia... srednie, wolalem to w e-330
    - obiektyw tak jak przypuszczalem plastik fantastik, ale absolutnie nie zakladalem ze bedzie inaczej, to kitowe, tanie szkielko...

ciag dalszy jak bateria sie naladuje
    Ostatnio edytowane przez user_jgora ; 14.07.09 o 14:13 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez user_jgora Zobacz posta
    Fotki wkrotce, narazie musze sie praca zajac
    Robota nie ucieknie Jakie masz szkła do tego aparatu i jak działa z nimi AF?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar lokin
    Mieszka w
    Talibowo Dolne
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Jak ktoś chce pilnie kupić to E-P1 leży w Warszawskich EUROAGD.
    Byłem widziałem, pomacałem, ale niestety bateryjka była rozładowana.
    25/1,4; 45/1,8; 9/8

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lokin Zobacz posta
    Jak ktoś chce pilnie kupić to E-P1 leży w Warszawskich EUROAGD.
    Byłem widziałem, pomacałem, ale niestety bateryjka była rozładowana.
    A w których byłeś (żebym nie trafił przypadkiem do takiego, w którym nie ma)?
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar lokin
    Mieszka w
    Talibowo Dolne
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar Zobacz posta
    A w których byłeś (żebym nie trafił przypadkiem do takiego, w którym nie ma)?
    Można sprawdzić w sklepie internetowym które sklepy mają na stanie E-P1.
    Ja rano naliczyłem 10 adresów (głównie duże centra handlowe). Pojechałem do najbliższego tj. na Jubilerską na Pradze.

Dostępny był tylko srebrno-czarny w kicie z 1442 i zero akcesoriów w tej chwili.

Stał na specjalnie przygotowanym standzie dla aparatu i akcesoriów.
    Ostatnio edytowane przez lokin ; 14.07.09 o 18:54
    25/1,4; 45/1,8; 9/8

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Ech, nie ma to jak pojechac na dzialke z dwojka 16 m-cznych dzieci, zona i tesciowa... Rozpal grilla, pilnuj dzieci, zrywaj porzeczki - padam na twarz, zameczyly mnie, a fotek zrobilem moze z 20 i to takie miedzy gonieniem jednego dziecka a drugiego, nie wiem czy wiecie, ale blizniaki zawsze biegaja w przeciwnych kierunkach

Co moge powiedziec - menu i wszystkie opcje trzeba spokojnie obmacac, bo duzo tego jest... Obiektyw jest jaki jest (14-42) - ciemny, AF raz dziala ok, raz skrobie po calym zakresie - tak samo mialem z canonem - tamron tez myslal czasem troche za dlugo, ale z eLka bylo szalenstwo, nigdy nie mialem szybszego AF.

Generalnie widze to tak - body super, duze mozliwosci - ale szkielka to trzeba jakies sensowne dokupic.

Jeszcze jedno - Jakosc materialu wideo REWELACYJNA, mialem Sony HC-5 (HD) i nie sadze zeby ten aparat krecil gorzej - a biorac pod uwage wymienna optyke - to wogole nie ma o czym mowic.
    Powoli bede dodawal spostrzezenia ktore sa niekoniecznie oczywiste, a mniej lub bardziej istotne...

1. Aparat ma mozliwosc robienia fotek 6:6 podobnie jak w GH1, nie wiem czemu sie o tym nie pisze
    2. Przy robieniu fotek z filtrami artystycznymi fizycznie na karcie mamy zapisane 2 fotki - z filrem i bez, wiec jesli uznamy ze przekombinowalismy, to zawsze mozemy popracowac c z materialem zrodlowym
    3. W trybie wideo mozna uzywac manualnej ostrosci
    4. W trybie wideo mozna uzywac wszystkich filtrow artystycznych

cd nastapi
    Ostatnio edytowane przez user_jgora ; 14.07.09 o 21:22 Powód: Automatyczne scalenie postów

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów