E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Foty ciekawe. Szczególnie 43, 45 oraz drzewko na torze 41. Super i podoba się BW.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Fotki bardzo ciekawe, tak jak to rocco ujął "komuno wróć". Mi najbardziej się podobały obie wersje butów a potem cała reszta![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Pierwsza próba lepsza (MZ), szafa jakby promieniowała. W piecu, gdyby nie tytuł, nie wiedziałbym o co codzi![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nieźle dałeś do pieca !
Ramzes - jak już tam będziesz,to zabaw się trochę w reżysera,nie bój się czegoś przestawic,nawet o metr - to nie muzeum,te eksponaty można macac i przesuwac.
Nie zapomnij strzelac w RAW'ie,zabierz filtry i najważniejsze - bądź czujny ! Miej oczy dookoła głowy.![]()
![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Zoomowanie na nie, reszta rewelacyjne. Podoba mi się niesamowicie Twoje podejście do fotografii. Gratuluję inwencji, pomysłów, miejsc i konsekwencji.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Zdjęcia z detalami ŚWIETNE! (okulary, klucze, martwe natury).
Widać, że coraz lepiej czujesz to miejsce. Wątek nabrał smaku.
Wiesz to jest tez tak, ze dzieki Wam mam inne spojrzenie.
Pierwszy powie - ciasniej, drugi ostrzej, trzeci szerzej, czwarty wogóle ma inną wizję którą opisze, a ja tym sposobem zaczynam również postrzegać inaczej przedmioty które chce uwiecznić. Czasem czysta teoria nijak nie ma sie do praktyki.
Dzieki Wam troszke sie rozwijam w temacie. Dzięki Wam robie lepsze foty niż na początku.Ot co.
![]()