Swietna ta wizyta w PKP, ciekawe zdjęcia, jak to mówią z klimatemDobra robota. Pasi tu b&w i szum.
Siena tez niezłajakby mi tak ktoś auto potraktował, siedziałbym za mord w afekcie
![]()
Swietna ta wizyta w PKP, ciekawe zdjęcia, jak to mówią z klimatemDobra robota. Pasi tu b&w i szum.
Siena tez niezłajakby mi tak ktoś auto potraktował, siedziałbym za mord w afekcie
![]()
za dr_feelgood, od siebie jeszcze dodam że masz bardzo dobre oko do wnętrz, rzeczy i umiesz je przedstawić
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Kolejowe fajnie się ogląda, wracaj tam wracaj trzeba być sprytniejszym niż dyspozytor albo ochrona.
Ktoś musi dążyć wielka sympatia właściciela paliaka.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Z kolejowych co zaciekawiły to 103- kocioł parowozu, 104 przód parowozu, 105- widok z okienka pomocnika bo maszynista miał prawe okienko, 109- zaczep wagonu, 112- kokpit spalinówki. Na aucie ktoś się wyżył bo nie odda jak właściciel daleko.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki, dzięki za Wasze opinie. Do PKP wrócę. Najprawdopodobniej w niedzielę. Wówczas mniejszy ruch i mozna robić fotki "z nienacka"![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Troszku ich za dużo, ale ciekawy materiał przedstawiłeś.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No wiem ze duzo, ale tez trochę postrzelałem, zanim mnie ustrzelił dyspozytor
117. dla Wiejo - widok z drugiego okienka - maszynisty
118.
119.
120. Para buch.. koła w ruch..
No i to by było tyle na razie. Następnym razem skupię sie na detalach.
Topologię terenu juz znam i wiem gdzie sie mozna przyczaić![]()
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 27.04.09 o 22:33
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
o taaak, 119 potegadobre dobre
Temat świetny ale za mały budżet miałeś.
W sensie czasu oczywiście.
Jest parę fot ciekawych ale to nie jest jeszcze to co tygrysy lubią najbardziej.
Życzę zdobycia odpowiednich środków,na zrealizowanie tego ambitnego planu.![]()
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
119 bomba![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?