Czy to drugie śniadanie to prawdziwe?
Słusznie e-510 prawi o kompozycji.
Miejsce fascynujące - z tymi wszystkimi śladami życia, jakby ktoś w pośpiechu opuścił... horror trochę.
Czy to drugie śniadanie to prawdziwe?
Słusznie e-510 prawi o kompozycji.
Miejsce fascynujące - z tymi wszystkimi śladami życia, jakby ktoś w pośpiechu opuścił... horror trochę.
a zoomowane butki w kolorze będą?
Byłem dziś z Ramzesem w tej żwirowniKlimat niesamowity. Jak po wojnie nuklearnej. Życie wymarło, została martwa natura. Jakby luksusowo. Zapach stęchlizny i starego oleju. Wszechobecny grzyb na ścianach. A wszystko pozostawione w takim stanie jakby w poniedziałek miała rozpocząc sie nastepna dniówka.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Bardzo zgrane kompozycję widać że chciałeś coś pokazać i b.dobrze to się udało.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

Niby proste rzeczy codziennego użytku a ładnie przedstawione, masz oko do detali i coś mi się wydaje ze niewiele tam ominąłeśJeśli już jesteśmy w temacie butów to podobne mi kiedyś w robocie zniknęły

Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Jak cos mogę Ci je podesłać, tylko sprawdzę numerację
a co do ominięcia - pewno jest tam jeszcze wiele rzeczy które można pokazać, mam tez wiele fot z nietrafioną ostrością (zbyt ciemno) Ogólnie można powiedzieć ze dziś gdy tam byłem zacząłem juz reżyserować. No poza butami które znalazłem przypadkiem za drzwiami piwnicy.
Gdy byłem tam pierwszy raz trzaskałem fotki bez zastanowienia, chłonąłem ten klimat. Teraz tam czuję sie juz jak u siebie w domu, wiec pora będzie zmienić miejsce.
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 5.04.09 o 00:07

Problem będzie jak po pracy zaczniesz tam chodzić zamiast do domua co do butów to moje bez sznurówek były
. Gratuluję oka i prac.
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 5.04.09 o 00:28
A dziękuję bardzo
(mówisz o misce, czy suszarce?) :P