Obie wersje fajne, gdybym miał wybierać tę jedną to byłbym wewnętrznie rozdarty
A ze spalonym korytarzykiem rzeczywiście można by pofantazjowac![]()
Obie wersje fajne, gdybym miał wybierać tę jedną to byłbym wewnętrznie rozdarty
A ze spalonym korytarzykiem rzeczywiście można by pofantazjowac![]()
Właśnie miałem pytać gdzie to jest.
Od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem żeby poszukać takich lokalizacji niedaleko gdzieś. Myślałem że może na iglopolowie coś ciekawego w niedokończonych budowach znajdę. Ale o żwirowni nie myślałem.
Fajne zdjęcia. Co prawda buty wbrew opinii większości podobają mi się nieco mniej. Ale seria wypaśna.
PS
nie wybierasz się może tam w sobotę i nie potrzebujesz kogoś do dzwigania 12-60?![]()
Tym razem jak w Alcie ;
48 - Nie
49 - Nie
50 - Tak
51 - Nie
Nie,głównie przez kompozycję,nijak mi nie pasi - przyjrzyj się uważnie,obiektywnym okiem.Za dużo tu światła,wiem,to był dzień,jednak jeśli fociłeś w RAW'ie,to praca na warstwach dała by oczekiwane rezultaty (wg.mego gustu rzecz jasna).Wiem,to by trwało za długo.Wywoływanie...A nam wciąż czasu brakuje.
Tak,bo tu już kompozycja jest bardziej zwarta,wywołanie też niczego sobie,motyw świetny.Tak trzymac albo lepiej.
Łogoolnie - bardzo lubię ten klimat i fajnie jest widziec jak idziesz właściwą drogą.
pozdro
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography