Witam ponownie. Ostatnio miałem możliwość wypróbowania mojego Olka w troszeczkę innych warunkach (jak dla mnie). Proszę Was o komentarz do zdjęć oraz informację co można jeszcze z nich wyciągnąć - jeżeli się da
Pozdrawiam grono Specjalistów
Witam ponownie. Ostatnio miałem możliwość wypróbowania mojego Olka w troszeczkę innych warunkach (jak dla mnie). Proszę Was o komentarz do zdjęć oraz informację co można jeszcze z nich wyciągnąć - jeżeli się da
Pozdrawiam grono Specjalistów
A może coś innego niż znaczki pocztowe?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Grizz ma rację, wstaw większe, to się odniesiemy, narzazie nijako.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
dobry tekst, na początku nie zlapalem. Mam nadzieję, że nie za wielkie tym razem
Rozmiar tak, temat, raczej na nie. Uzasadnienie- pierwsze, jakby obiekt się wstydził, i nie jest niestety dobrze podany, drugie w zamiarze szokujące, jest zwykłym turystycznym pstrykiem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piotr Grześ powiedział wszystko.
dzieki, pierwsze zdjęcie było robione z zaskoczenia - obiekt nie pozował. Fotki rzeczywiście są wakacyjne (jesteście WIELCY) ale powiedzcie, co powinno być inaczej aby były ok? ewentualnie może ktoś weźmie je na swój warsztat i spróbuje coś z nich wyciągnąć?
Z pierwszego nic sie nie da wyciągnąć bo nieostre strasznie ...
Po za tym modelki nie ustawie
Drugie spaprane bo walone na hama fleszem i sie cienie porobiły
Czyli ja sie nie podejmuje
Ale nie poddawaj sie ... Korzystaj z rad i bierz je pod uwage gdy będziesz znowu robił zdjęcia
Pozdro
hm, trochę psyche mi siadła. pierwsza fotka wydawała mi sie bardzo klimatyczna i przez to fajna ale chyba to nie wszystko ;-( pozostaje walczyć dalej.
co ci siadlo ??? po takim tekscie nie spodziewalbym sie jakiegos komentarza, a juz na pewno nie krytycznego, bo zawalu mozesz dostac i bedzie dopiero ktos mial wyrzuty... moze wez sobie urlop...? poczytaj cos, zrelaksuj sie... no normalnie sie martwie....
kolezanki i koledzy: tak nie moze byc! napiszcie cos pozytywnego o zdjeciu, bo bedziemy mieli pierwsze zejscie na forum!
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++