Strona 82 z 117 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 1164

Wątek: E-3 subiektywne odczucia posiadaczy

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Skoro jesteśmy przy nerwach to mnie do pasji doprowadza samo powtarzalność spustu migawki. Raz na jakiś czas aparat pomimo, że jest ustawiony na pojedyncze zdjęcie robi dwa. I tak ma od początku. Ale samo zsuwająca się gumowa muszla uległa samoistnej naprawie. Po kilku miesiącach bez stosowania czynników zewnętrznych siedzi na miejscu. Zastanawiałem się nawet czy może nie mam za silnego docisku korpusu do oka. Uchwytów pionowych nie używam właśnie w trosce o kark.

| OlyJedi Awatar tank_driver
    Mieszka w
    Phalsbourg / Francja
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Piotr Grześ, dobre

Nowa promocja Olympusa ! Do każdej zakupionej lustrzanki członkostwo w Zacnym Olympusklubie oraz status Olyjedi gratis !

Myślę że to będzie lepsze niż FL-50 z gripem razem wzięte

Pozdrawiam !
    Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
    http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
    Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Czyli jak musiałbym nabyć drogą kupna trzeci korpus Olympus? Co prawda jest taki jeden to znaczy niebawem będzie...

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Mało tego, są wśród nas ludzie, którzy zawodowo zajmują się fotografią, jest to ich chleb powszedni i pracują w tym systemie i tym aparatem potrafią zaczarować świat. Znaczy się, że można, vide- Irek-50, willow32, Eddie, nie wiem jak on merkantylnie? W związku z tym, i po przejrzeniu wielu rozmaitych stron zawodowych fotografów, w tym i Wantucha Wacka, mogę z całą odpowiedzialnością za słowo powiedzieć, skończmy jojczenie, róbmy zdjęcia i poddam jeszcze motto naszego pilskiego zawodowego fotografa, który zaraz po wyzwoleniu otworzył swój zakład, że "fotografia, to radość życia".
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    hehehe i wszystko będzie pięknie do pierwszego testu, gdzie jakaś krzywa linijka pokaże, że jednak daleko nam....
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Ale jakie to ma znaczenie. O jakości E-3 przekonałem się, gdy odebrałem przesyłkę z odbitkami 30x40 i powiem szczerze, zdziwiłem się, że może być tak pięknie. Za wiele w monitory patrzymy. Papier to zupełnie inna bajka.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar tank_driver
    Mieszka w
    Phalsbourg / Francja
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Tia, daleko...
    Ja ostatnio dyskutowałem z niejakim Nikosisem na optycznych, w komentarzach pod testem ZD 150 / 2,0. W kilku postach okazało się że jedyną bronią są mniejsze szumy (posiadacz 5d), nic innego nie mógł wyłuskać, a gdy poprosiłem o jego zdjęcia, zaczął mi bluzgać po czym zniknął, aby wypłynąć w wątku o E-30. Z podobnymi argumentami, które można podważyć w kilku linijkach.
    Daleko - to im do nas, bo sprzęt to jedno, ale solidarność, pewność znalezienia wsparcia i olbrzymia wiedza osób gotowych się nią podzielić to drugie, i to znacznie ważniejsze clou sprawy.
    Sorki za OT, jestem po 15 godzinach w pracy i pracuje mi tylko ćwiartka liczydła

Pozdrawiam !
    Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
    http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
    Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !

| OlyJedi Awatar rumpel
    Mieszka w
    Pierściec
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    To dobrze, że jesteście zadowoleni z E-3, ale również dobrze , jeśli zadowoleni są posiadacze innych puszek.
    Najważniejsze, to to co pisze Piotr - by być zadowolonym ze sprzętu, wówczas "obrona Jasnej Góry" i wszelkie kompleksy nie mają racji bytu - nieprawdaż ? .

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ Zobacz posta
    Za wiele w monitory patrzymy. Papier to zupełnie inna bajka.
    To zależy po co robisz zdjęcia, niektórzy wolą monitor.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    qbic: Przypuszczam, że Piotrowi chodziło o oglądanie fot 1:1 na monitorze. Wtedy poszukiwanie szumu itp staje się często sztuką dla sztuki --pozdrawiam