witam ponownie !
Post Rafala odebralam raczej jako test czy sledze jego wypowiedzi - coz rocco byl szybszy
Zas co do samego pytania - jesli wliczyc psa to mam trzech samcow i na razie wystarczy.
Popelnilam kolejne dwa zdjecia ktorymi chce sie podzielic.
Nie jestem jednak zadowolona z obrobki/konwersji ale niestety na dzien dzisiejszy nie potrafie chyba zrobic tego lepiej.
Im dluzej suwam suwakami - tym mniej mi sie podoba efekt finalny - tez tak macie ?
Boje sie ze przekombinowalam jednak ...
3.
4.
prosze o uwagi sugestie opinie
dziekuje i pozdrawiam
szara
Mi się ten krzyż bardzo podoba. Fajnie zrobiony![]()
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło...
www.adamkrol.com
Fota z krzyżem bardzo udana, w moim odczuciu wyglądałaby bardziej "klasycznie", gdyby motyw ustawić bardziej po przekątnej, co nie znaczy, że teraz jest źle, nie, nie.
Largo,Smerf_maruda : dzieki
probowalam wlasnie bardziej "po skosie" kadru ale sie nie dawalo z dwoch powodow :
po pierwsze nie mialabym tla calego w ceglach - krzyz stoi na skraju kosciola -a kosciolek nie za duzy wiec zaraz albo mi drzwi/schody wchodzily w kadr albo drzewa/krzaki
po drugie zaraz za nim jest okno ktore psulo moim zdaniem przy innym kadrze caly efekt jakos tak nie pasowalo z zadnej strony
takie slowo wyjasnienia
voovoo2 : rozszyfrowal mnie wasc![]()
w swojej, czy w nie swojej wannie?
BTW: krzyz mie sie nie bardzo. za to babcia na drodze zycia, lub tez pod jej koniec-niezwyczajnie. moze nawet w pewien sposob kontrowersyjnie, jednak nie bardziej niz rafala babcia ze smiercia w tle. po prostu maly kontekst i podtekst.
niezle wejscie na forum MZ
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
1. Torowisko
2.Babcia z balkonikiem
Fajne fotki