Dzięki dzięki dzięki i jeszcze sto razy dziękuję za każde słowo. Zgodnie z moją przekorną naturą odniosę się do uwag spostrzeżeń itp.
Może troszkę od końca ale tak będzie łatwiej
Czmielek - od sierakowic to milon mil
Bufetowa - na codzień "robię" w PR i reklamie więc trochę zcelowałam tytuł, zapewniam jednak - bez premedytacji
Co do podprogu - nie celowo oczywiście (zawodowo mam małą wiare do efektywnej podprogowości) - jednak szczerze przyznam, że nie miałam zamiaru pokazywać tego zdjęcia toć to żaden street - ot widokówka kolejarska ew. pamiątka z uzdrowiska.
Dopiero po kolejnym spojrzeniu na zdjęcie które mnie nie ruszało i było do delete - coś mnie trafiło i dlatego umieszczone (jako drugie mniej wg mnie wartościowe w temacie).
Baudolino - 'kotku' drogi - po pierwsze primo nie oczekuje poklasku - wręcz odwrotnie krytyki (ale rzeczowej - dzięki za uwagi do drugiego zdjęcia) ;po drugie primo (drugie bo najważniejsze) to nie jest bezdomny - ma imię które poznałam - zbiera to i owo i ma do tego filozofie - pokazałam mu zrobione wcześniej zdjęcia i złego słowa nie powiedział - pokiwał mi ze szczerym uśmiechem gdy odjeżdzałam
Naprawdę podoba mi się tematyka takich zdjęć - dlatego chce spróbować.
voovoo2, ktotek, mysikrólik, mynameisnobody, largo, goorange(to samo poczułam w pewnym momencie oglądając 'swoje' tory), salvadhor (kiepska jestem w obróbce niestety), diabolique(codziennie nie ma szans na fotki niestety), rocco, helmuth (co ty wiesz o defloracji hihihihihihi), black-bird, kubi, rafał_czarny (kurde przez Ciebie zachorowałam na zdjęcia ulicy),s4int, e-510 (o yeah pierwsze lepsze - wiem obróbka kiepska - zrobie jakiś zapas fot i zamkne sie z kompem na tydzień), nut3r, wiejo :
wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za opinie i zawieszenie o(l)ka - dla mnie to przede wszystkim doping do parcia na puszke
Raz jeszcze dziękuje wszystkim za poświęcony czas. Korzystając z okazji, że dzieci już spią, gary pomyte, pies po spacerze a mąż czyta w wannie dwa słowa wyjaśnienia: umieściłam właśnie te dwa zdjęcia gdyż chciałam poznać opinie nt. mojego "oka" - wiem że technicznie i obróbkowo leżę ale może coś ze mnie będzie ?
Może choć taka niedzielno - popołudniowo streeterka ?
Do pierwszego może niepotrzebnie troche emocjonalnie podchodze/eszłam po rozmowie z Panem Mirkiem ...
Drugie - już napisałam wcześniej
pzdr
szara