Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 108

Wątek: defloracja olka - moje pierwsze street'y

| OlyJedi
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

dziekuję

Dzięki dzięki dzięki i jeszcze sto razy dziękuję za każde słowo. Zgodnie z moją przekorną naturą odniosę się do uwag spostrzeżeń itp.
    Może troszkę od końca ale tak będzie łatwiej
    Czmielek - od sierakowic to milon mil
    Bufetowa - na codzień "robię" w PR i reklamie więc trochę zcelowałam tytuł, zapewniam jednak - bez premedytacji
    Co do podprogu - nie celowo oczywiście (zawodowo mam małą wiare do efektywnej podprogowości) - jednak szczerze przyznam, że nie miałam zamiaru pokazywać tego zdjęcia toć to żaden street - ot widokówka kolejarska ew. pamiątka z uzdrowiska.
    Dopiero po kolejnym spojrzeniu na zdjęcie które mnie nie ruszało i było do delete - coś mnie trafiło i dlatego umieszczone (jako drugie mniej wg mnie wartościowe w temacie).
    Baudolino - 'kotku' drogi - po pierwsze primo nie oczekuje poklasku - wręcz odwrotnie krytyki (ale rzeczowej - dzięki za uwagi do drugiego zdjęcia) ;po drugie primo (drugie bo najważniejsze) to nie jest bezdomny - ma imię które poznałam - zbiera to i owo i ma do tego filozofie - pokazałam mu zrobione wcześniej zdjęcia i złego słowa nie powiedział - pokiwał mi ze szczerym uśmiechem gdy odjeżdzałam
    Naprawdę podoba mi się tematyka takich zdjęć - dlatego chce spróbować.

voovoo2, ktotek, mysikrólik, mynameisnobody, largo, goorange(to samo poczułam w pewnym momencie oglądając 'swoje' tory), salvadhor (kiepska jestem w obróbce niestety), diabolique(codziennie nie ma szans na fotki niestety), rocco, helmuth (co ty wiesz o defloracji hihihihihihi), black-bird, kubi, rafał_czarny (kurde przez Ciebie zachorowałam na zdjęcia ulicy),s4int, e-510 (o yeah pierwsze lepsze - wiem obróbka kiepska - zrobie jakiś zapas fot i zamkne sie z kompem na tydzień), nut3r, wiejo :
    wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za opinie i zawieszenie o(l)ka - dla mnie to przede wszystkim doping do parcia na puszke

Raz jeszcze dziękuje wszystkim za poświęcony czas. Korzystając z okazji, że dzieci już spią, gary pomyte, pies po spacerze a mąż czyta w wannie dwa słowa wyjaśnienia: umieściłam właśnie te dwa zdjęcia gdyż chciałam poznać opinie nt. mojego "oka" - wiem że technicznie i obróbkowo leżę ale może coś ze mnie będzie ?
    Może choć taka niedzielno - popołudniowo streeterka ?
    Do pierwszego może niepotrzebnie troche emocjonalnie podchodze/eszłam po rozmowie z Panem Mirkiem ...
    Drugie - już napisałam wcześniej
    pzdr
    szara
    Ostatnio edytowane przez szara ; 7.02.09 o 04:32 Powód: Automatyczne scalenie postów

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    zatorzylo, zadrucilo i przypasilo.
    pierwsze koty za ploty-dawaj wiecej.
    a ten pomysl z chomikowaniem zdjec i pozniejsza obrobka nie dziala.... uwierz mi na slowo... nawet w dlugie zmiowe wieczory nie ma tyle czasu...
    trza na biezaco
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Miło,że pamiętałaś o wszystkich - wiadomo - szpec od PR...
    Tutaj naprawdę wiele można dowiedziec się o swoich pracach i zobaczyc je nie tak jak my je widzimy ale jak widzi je 'ulica' - i to jest wielka zaleta takich miejsc.

Publikując tu zdjęcia,musisz liczyc się,że usłyszysz słowa krytyki pod ich adresem ( a to dobry znak,bo najgorsze to jak pozozostaną nie skomentowane ),czasem pozytywne a czasem nie.Nie każdy podziela przecież Twój gust.

Ważne aby wyciągac z tych krytyk właściwe wnioski i w rezultacie robic ładniejsze fotki,no i aby nie zapomniec,że są też inni,czekający na kilka słów opinii o ich 'dziełach'.

szara - czekamy na następną porcję Twojej fotografii i wierzę,że nie będzie można opisac jej tak jak Twój forumowy nick.

Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar Largo
    Mieszka w
    Słupca
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    A ja uważam, że każdy robi to co mu się podoba i to jest dobre. To że na forum jest ileś set zdjęć portretowych nie oznacza, że powinniśmy z nich zrezygnować. Zawsze możemy pokazać temat na swój, odrębny sposób. Ja co prawda za streetami nie przepadam i się na tym nie znam, ale uważam, że każdy powinien robić takie zdjęcia jakie mu się podobają i w jakich się czuje dobrze
    Powodzenia szara!
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kasę, a mistrz martwi się o światło...
    www.adamkrol.com

| OlyJedi
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Baudolino Zobacz posta
    Skoro awansowałem na "kotka" i to drogiego, to mi się już wszystka podoba
    chyba sie nie obraziles - wiesz zreszta pewnie skad ten kotek

e-510 - zgadza sie - kazde zdanie rzuca jakies inne swiatlo inne spojrzenie i za kazde dziekuje - oczywiscie z uwaga staram sie czytac tez opinie o innych zdjeciach - to pomaga choc nie zawsze sie te rady pamieta

largo - wlasnie tego sie balam ze zamiast streeta wyjdzie portret i to niskich lotow

tak sobie rozmyslam co by robic fajne zdjecia streetowe bez twarzy ... albo nawet bez ludzi - sproboje
    fajnie robi rafal-czarny np. z fotka z dziecmi ulicy i akordeonem
    (wiadomo ze nie wolno publicznie pokazywac twarzy dzieci - to zdaje sie moze byc scigane nawet z urzedu ale pewna nie jestem)

dzis piekna wiosna zapukala do okien i az prosi sie zeby wyjsc z aparatem ale coz kotlety ziemniaki zupa = sobotnia tesciowa

szara

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    cyt. szara :'(wiadomo ze nie wolno publicznie pokazywac twarzy dzieci - to zdaje sie moze byc scigane nawet z urzedu ale pewna nie jestem)'

czy mógłby ktoś to potwierdzic ?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szara Zobacz posta
    rafał_czarny (kurde przez Ciebie zachorowałam na zdjęcia ulicy)
    Szara, masz chłopaka?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Szara, masz chłopaka?

cyt.szara : 'a mąż czyta w wannie'....
    Ostatnio edytowane przez e-510 ; 7.02.09 o 21:50

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez e-510 Zobacz posta
    cyt.szara : 'a mąż czyta w wannie'....
    A co szkodzi zapytać? Siem np. pokłóciła...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    A co szkodzi zapytać? Siem np. pokłóciła...
    Eee,zapytac to nie szkodzi,nie...