Mnie się podoba babcia z chodzikiem, choć mam zastrzeżenia do kompozycji. Za ciężko z lewej strony.
Co do pytania o chłopaka to administracja lubi mieć jasność w tej sprawie.![]()
Mnie się podoba babcia z chodzikiem, choć mam zastrzeżenia do kompozycji. Za ciężko z lewej strony.
Co do pytania o chłopaka to administracja lubi mieć jasność w tej sprawie.![]()
Z krzyżem obróbka muru na tak, jednak to tylko uwzglednia jego wiekowy czas. Sam krzyż i materiał z którego jest zrobiony nie pasuje do muru który nadaje ton zdjęciu. To zdjęcie niespecjalnie odbieram. Torowisko świetne i wpada w oko. Babcia z balkonikiem i jej sportowy strój optymistyczne. Ma swoją wymowę i zachęca do niepoddawania się.
pozdrawiam Wiejo
kaczy, roby, rafal_czarny,wiejo dzieki za spojrzenie na moje wypociny i uwagi
z krzyza sie wytlumaczylam zas co do Pani starszej to tak mnie ujal widok
tej drogi jej stroju mina nieskonczenie dlugi chodnik za nia przed nia - masakra
no i zdjecie sie przepalilo z prawej z lewej zrobil sie balagan
zabraklo mi zimnej krwi
coz uczymy sie na bledach - dzieki za wyrozumialosc !
dzis wiec pozwalam sobie na street dosc doslownie
(wlasciwie to route ale nie czepiajmy sie)
szkoda ze po kompresji i zmniejszeniu stracilo na dynamice sporo
ps. wanna jak wanna nie wazne czyja tylko kto w srodku
5.
ehhh co na nie spojrze to siem mnie glowa leci na lewo-dol-skos
5. bbardzo mi sie podoba. Dynamika + udana obróbka!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizzma racje-dobre jest. co ci nie pasi z obrobka? ostre przeciez i tak nie bylo![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
To trick z zoomowaniem, czy samochód tak szybko jechał? Wyszło świetnie.
szara -
Zdjęcie babci naprawdę dobre,może są tam pewne mankamenty jak np.prawa strona kadru,która jest za lekka do lewej,o czym wspomniał już wcześniej Rafał.Myślę,że minimalne wyciągnięcie sylwetek drzew po prawej nadało by więcej równowagi zdjęciu.
Jednak najlepsza jest tu treśc - k@czy ujął to świetnie - babcia na końcu swojej drogi życia...Może to trochę drastyczne,bo życzę kobiecie jak najdłuższej tej drogi ale właśnie tym to zdjęcie do mnie przemawia.
Zdjęcie drogi - fajne,dynamiczne,żeby tak jeszcze udało Ci się zamroźic 'poziome znaki drogowe'byłoby super !
Dobra robota .
Babcia - dobrze wróży![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Witam ponownie szanowne forum !
Tydzień,tydzień i po tygoniuwitam tym razem przy butelce hiszpańskiego co nieco ( a co ? za swoje pije ).
Kolejne pokolenie grzecznie śpi, facet z kumplami na bilardzie, więc mama ma czas do kompa.
Dziś był wyjazd slużbowy no to dawaj Olka do plecaka i w miasto na pół godziny.
Zanim jednak o dziś ...
Dziękuje za wizytę w tym wątku :
griz, kaczy(w obróbce i kompresji pogięło jeszcze bardziej pogięte linie), baudolino, salvadhor (pojawił się w moim słowniku nowy parametr przy ustawianiu aparatu do zdjęcia - prędkość - regulowana tempomatem - tak btw. deszcz,śnieg przedział 110-140 km/h, ustawianie f-a a do tego trzeba kierować pilnować drogi uważać na paznokcie i takie tam bzdety), e-510 ( boczne krzywe linie to wynik mokrej szyby w aucie - smugi po wycieraczkach niestety - jak się człowiek przyjrzy to widać), kaz de wro ... dzięki wszystkim
Wracając do dziś - wiadomo piątek trzynasty.
No to dwa piątkowo-trzynastowe z ulic obcego mi miasta:
6.
7.
Oczywiście proszę o uwagi komentarze krytykę.
pozdrawiam walentynkowo
szara
7 - bardzo fajne jest.. Aaa 5-tka również dobra, fajnie pokazana prędkość.