nr 2 trzeba było lampeczka zjechaną na max w dół doswietlić (nie ma tu garego)
Pierwsze fajne w klimacie mistrzostw świata, choć nie mistrzowskie, na drugim zbyt wiele słońca, a i kadr nieciekawy.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Jedynka ladna za to na dwojce przepalona troszeczke ta twarzyczka.
maryo,
Kadrowałeś postaci niecentralnie. Czy to było Twoje zamierzenie, czy tak wyszło? Jeżeli to pierwsze, to czy możesz to uzasadnić?
Pzdr, TJ
Jak na pierwsze foty to nawet dobrze![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
1. zdjecie niecentralnie robilem, nawet nie miezylem bo chlopak wyskoczyl i mialem mniej niz sekunde.Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
2. zdjecie robilem centralnie, ale w PS inaczej wykadrowalem. te slonce na twarzy tez mi nie pasuje - mialem lepsze foty ale pamiec byla zepsuta i nie zapisalo. tu chodzilo mi głównie o małą GO. czy równie małą GO uzyskam obiektywem 14-45?
maryo,
Co do pierwszego, to tak wyszło- niecentralnie, a co do drugiego, które zostało w PS wykadrowane na niecentralne pytam, co bylo powodem takiego kadrowania - przypadek, czy po prostu "tak jest ładniej"?
Pzdr, TJ
Tadeuszu napewno łatwiej w mocny punk postawic osobe, a kadrowałem równiez bo zbyt wiele powietrza u góry mialem.
postaram sie cos jeszcze wrzucic potem, nie wiem jeszcze czy bedzie to fauna czy flora...
maryo,
Rozumiem, ze ustawiles na drugim zdjeciu osobęw mocnym punkcie, dlatego zostala ona ujeta niecentralnie, czy tak?
Pzdr, TJ