Ostatnie udane i przyjemne w odbiorze
Siatełko przyjemne, miękkie i ciepłe, podoba mi się też kompozycja kadru.
PS
Słup i druty można by wystemplować.
Ostatnie udane i przyjemne w odbiorze
Siatełko przyjemne, miękkie i ciepłe, podoba mi się też kompozycja kadru.
PS
Słup i druty można by wystemplować.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Cześć
Ostatni pejzażyk bardzo udany, ładny kadr miłe kolory.
Pozostałe dwie fotki w miniaturce wyglądają bardzo zachęcająco, po otwarciu - rozczarowanie. MZ ostrości brakuje na gałązkach w drugiej, pierwsza z kolei wyszła zbyt mdła, gałązki powinny być bardziej klarowne.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Kasprzyk dobrze gada![]()
O, bez słupa o wiele lepiej - ludzi też trzeba było machnąć
Bije taki fajny spokój z tego zdjęcia.
Co to jest ta opcja "występlowanie" ? jest dostępna także w gimpie, bo ja zawsze paluchem mazałem.![]()
Niestety AF w moim SP550 nie zawsze daje radę, a na manualnym ja z kolei nie potrafię złapać ostrości
Co wg Ciebie należałoby zrobić, czy wogóle jeszcze się da?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Kilka moich zdjęć spotkało się z krytyką, że "nieludzkie", puste, brakuje sztafażu i teraz sam nie wiem: z ludźmi czy bez?
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.01.09 o 22:50 Powód: Automatyczne scalenie postów
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na 177 bardzo przyjemne światełko. Podoba mi się. Ludzie na tym zdjęciu są tacy mali, że właściwie można się ich pozbyć.
Pozdrawiam, Jola
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.01.09 o 23:36 Powód: Automatyczne scalenie postów
dzięki, mam tą opcję, ale mam stępelek, a nad nim przekreślone kółeczko i nic się nie dzieje jak klikam...