Ale za to nocna zmiana mi się podoba. Niby zwykła budowa, ale fajne światło, które dodaje uroku tej budowie.![]()
Ale za to nocna zmiana mi się podoba. Niby zwykła budowa, ale fajne światło, które dodaje uroku tej budowie.![]()
Zostawiłam komentarz pod zdjeciem, uważam, że bardzo fajny motyw do fotki i zupełnie nie wiązałabym go z architekturą.
Fajnie , że poszukujesz!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Noce coraz dłuższe
Dwa ujęcia z trochę innych miejsc:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Te fotki to dowod na to, ze mozna budowac bloki i nie koniecznie takie nudne i kwadratowe jak u nas
Chyba wole pierwsze, bardziej uporzadkowane w stylu "Helmi"![]()
No ciekawy blok. Ale my też mamy różne cuda. Koło mnie we Wrocławiu jest budynek-titanic![]()
to nie blok... to hotel...
PS
to na krawedzi to windy? jesli tak, to chyle czola przed konstruktorami, bo to niezbyt popularne rozwiazanie w lukach.![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Niemcy są zdolni
Zszedłem do podziemia
520
http://<div style="text-align: cente...></font></div>
A tam m.in. tak:
521
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czy 521 to metro? Wydaje mi się, że u nas nie można robić zdjęć w metrze...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Nie wiem, nie widziałem żadnego zakazu![]()
Chyba w warszawskim też nie widziałam znaku zakazującego fotografowania. Ale obiło mi się o uszy, że nie można... No nie wiem, może coś pokręciłam
No a zdjęcie w Twoim stylu, udaneChociaż, jak przeczytałam komentarz w galerii to też tego pana widziałabym w prawym dolnym mocnym punkcie...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.