cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dla mnie ciekawe są dwa pierwsze.
pierwsze kojarzy mi się z pierwszymi maszynami latającymi
w drugim widzę oczy kosmity (ET)
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dwa pierwsze fajne, ale wbrew pozorom trzecie ma duży potencjał. Gdyby można się przesunąć nieco w lewo (nie weim czy to możliwe) żeby pozbyć się fragmentu z trawą i zrobić zdjęcie, wtedy, kiedy cały cień mieści się na chodniku mogłoby byćlepiej niż świetnie.
Pozdr
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Zaczęło szumieć, kiedy rozbiłem kolorowe zdjęcie na składowe RGB. To jest czyste R.
Wydawało mi się, że szum jest niewielki ale to robiłem za dnia. Teraz, rzeczywiście jest wyraźny.
Dało by się i przesunąć i poczekać aż słońce przejdzie w prawo a cień "wlezie" na chodnik.
Zdjęcie był robione z góry, z mostu. Zniekształcenia perspektywy były spore. Miałem do wyboru stanąć tak aby potem prostować latarnie albo żeby prostować nabrzeże.
Wybrałem źle
Nie
Ale o tej regule pogadamy w Twoim wątku![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmucie….no i po tylu latach pod latarina skonczyles
Pierwsze jak dla mnie. Nic dodac nic ujac. Mniej jest lepiej.
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic