Wszyskiego naj w nowym roku a co do fotki to IMHO .....![]()
Wszyskiego naj w nowym roku a co do fotki to IMHO .....![]()
Ostatnio edytowane przez ksb ; 31.12.08 o 22:18
Wreszcie prawdziwa zima ze śniegiem, mimo że zmarzłem, byłem na spacerze z aparatem tak długo, dopóki palec mi nie zmarzł i już nie mogłem naciskać spustu
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładne zimowe fotki
Szkoda, że robione przy zachmurzonym niebie, przydałoby im się więcej światła, najlepiej ciepłego, zachodzącego słońca.
No ale pogoda jest jaka jest.
Jak napisał rocco, w świetle słonecznym byłoby pięknie. Ale tak to już jest, że świeci wtedy, gdy człowiek siedzi w pracy. Przynajmniej ja tak mam. Weekend pochmurny, a wczoraj pięknie, dziś jeszcze piękniej, a ja przykuta do komputera.
Pozdrawiam, Jola
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dzięki za komentarze![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Całkiem przyjemna w odbiorze zima. Trudno w leśnym środowisku o dobre światło a jeszcze trudniej gdy go nie ma i jest pochmurno. Dałeś radę.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnie takie sobie moim zdaniem i nie jest to odwetDrzewo w kadrze z lewej nie wiem po co, poza tym smutno, ponuro i światełka brak...Taki zimowy pstryczek
Ostatnio edytowane przez dziekan ; 6.01.09 o 20:10
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Ani przez myśl mi nie przeszło, że to odwet!Nie mogę jednak całkiem się z Tobą zgodzić.
Jeśli chodzi o drzewo, to fakt, też nie wiem. Zauważyłem je dopiero w komputerze. Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że Niemcy każde skupisko drzew (poza parkami), traktują jak naturalne siedlisko ptaków i nie ingerują bez potrzeby. Drzewo się przewaliło, niech leży (chyba, że przewaliło się na ścieżkę lub drogę). Stąd pewna niedogodność w robieniu zdjęć- wszędzie coś leży
. Natomiast co do światła, nie mogę się zgodzić! Smutno i ponuro byłoby bez śniegu a tu nawet przebija słońce
.
Jeszcze jedno:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.01.09 o 01:11