Jak dla mnie to akurat czapla jest czytelna, a najprostszym sposobem uwypuklenia jej w kadrze jaki znam jest zastosowanie delikatnej winietki.
Jak dla mnie to akurat czapla jest czytelna, a najprostszym sposobem uwypuklenia jej w kadrze jaki znam jest zastosowanie delikatnej winietki.
O! To jest pomysł, na to nie wpadłem
Która winieta jess Waszym zdaniem lepsza?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeśli już, to drugie. Ale... ja wiem czy ta winieta jest potrzebna?Czapelka jest ok całkiem.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Świeżutkie, dziś po deszczu:
Zdjęcia takie bardzo "surowe" ale niezłe.zimnie kolory- takie jak pogoda.....
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Podobają mi się dwa pierwsze, te niebieskie. Ładne światło, ładne te niebieskości, odbicia w kałużach.
Nic nie "kombinowałem" z koloramiNa chwilę wiatr rozgonił chmury i było czyste, błękitne niebo i przejrzyste powietrze. Stąd te niebieskości.
Znów z wykopalisk![]()