Mi ta pani przypomina moja nauczycielke od fizyki....![]()
![]()
Mi ta pani przypomina moja nauczycielke od fizyki....![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A gdzie ostrość???
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przedostatnie fajnie uchwyciłeś. Klimat tych science-filmów z l.60 Ależ tam były kolory![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Wszystkim którzy zaglądali do mojego wątku i komentowali moje zdjęcia, udzielali wskazówek a czasem nawet pochwalili, serdecznie dziękuję.
Ponieważ za kilka godzin będziemy mieli nowy rok, chciałbym złożyć wszystkim, którzy będą czytać ten post, życzenia wszystkiego najlepszego, powodzenia osobistego i szczęścia w rodzine oraz samych udanych zdjęć w Nowym, 2009 Roku!
PS
Nie znaczy to wcale, że żegnam się z tym forumJeszcze nie raz "zapodam" tu swojego gniota (mam nadzieję, że niezbyt często
) Mam nadzieję, że również w 2009 r będziecie zaglądali do mojego wątku
![]()
Również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był lepszy pod każdym względem. I jak najlepszych zdjęć!!!
Pozdrawiam, Jola
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękii na wzajem !!
Baw sie dobrze
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dziękuję i Tobie równiez życzę Szczęśliwego Nowego Roku![]()