Za dużo na raz wrzuciłeś, fajne są, ale na szczegóły musisz poczekać....
nie mam teraz tyle czasu aby im sie przyjrzeć
Za dużo na raz wrzuciłeś, fajne są, ale na szczegóły musisz poczekać....
nie mam teraz tyle czasu aby im sie przyjrzeć
/*...................*/
/* ...........................*/
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
"Nie poznaję kolegi..."![]()
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
te z dekoltem są zdecydowanie najlepsze...
Ediie, piękne zdjęcia! Mam nadzieję, że, na Kazimierz (drobna sugestia) przygotujesz ładny pokaz zdjęć z sympatycznym objaśnieniem, jak to zrobiłem! Czy można na to liczyć, bo wpisałbym do programu? Warto, bo wartościowe.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piotrze, nie wydaje mi sie, zebym mial wiele 'tajemnic' do zdradzenia, jednak dziekuje za wyroznienie.
Oczywiscie, bardzo chetnie. Mam tylko jedna prosbe, wybierz kilka zdjec, ktore szczegolnie Cie interesuja i regularnie przypominajki mi wysylaj
Barteq, czego nie poznajesz?![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ediie, myślę, że dobrym? pomysłem, byłoby przygotowanie przez Ciebie i małżonkę, kilkunastu fotek, cieszących się największą popularnością u Nas, i na innych forach, np. Obiektywni, i przy okazji prezentacji, w sympatyczny , chyba sobotni wieczór w KD, objaśnienie, jak to zrobiłem. Proste, a mam nadzieję, trafiające, i do mnie i do wielu naszych koleżanek i kolegów.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
BernArt - Moje zdjęcia
Ale nie bądź skromny, zawodowców u nas nie wielu, a dobre wskazówki uznanych autorów, zawsze w cenie.
BernArt - Moje zdjęcia