Choc z drugiej strony gdyby go bylo za wiele mogla by spaść jakość. Z tym jest jak z jedzeniem, jesli bedziesz jadł codziennie kotlety to za niedługo bedziesz nimi "haftował" pomimo ze to zacne papu.Zamieszczone przez Eddie
Choc z drugiej strony gdyby go bylo za wiele mogla by spaść jakość. Z tym jest jak z jedzeniem, jesli bedziesz jadł codziennie kotlety to za niedługo bedziesz nimi "haftował" pomimo ze to zacne papu.Zamieszczone przez Eddie
...był Olek jest A6000
Kisi, mimo bardzo obrazowego porownania - wielkie dzieki za dobre slowoZamieszczone przez kisi
Zeby tak wyposrodkowac, chcialbym, zeby tego czasu bylo wystarczajaco duzo, zebym mogl wiecej sie nauczyc i zebysmy mogli realizowac to co po glowie mi chodzi.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dorzuce Wam jeszcze jedno z domowych zabaw swiatlem, tak zebyscie mogli sobie pomarudzic
Dobra, powaznie, wiem, ze bardzo daleko mu do doskonalosci, ale to trening tylko.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Heh, chciałbym być tak "daleki od doskonałości" jak ty [;
Skromność skromnością, ale zdjęcia robisz genialne.
Pozazdrościć i pogratulować - zdjęć i pięknej modelki.
Raven, ale ja naprawde dopiero ucze sie ustawiac swiatlo blyskowe, serio-serio.
Dzieki za dobre slowo.
BernArt - Moje zdjęcia
Ładnie
Nie potrafię robić dobrych portetów ale i tak zazdroszczę Ci modelki![]()
Zebys Ty wiedzial jak ja sam sobie jej czasami zazdroszczeZamieszczone przez Oleryk
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Jasny gwint, serwis niedostepny to mi zdjec nie wyswietla...
Damy rade.
BernArt - Moje zdjęcia
Kadr typowy ale fotka bardzo bardzo zacna.
Czy ta biel w tle to materiał czy po prostu prześwietlone celowo stąd ten przepał ?
PS.
Lepiej niech Twoja modelka nie czyta naszych pozytywnych komentarzy.
...był Olek jest A6000
z jaką lampką cyknąłeś ten portrecik?