No to Ediie do roboty, i Asia także., macie wiele czasu!
No to Ediie do roboty, i Asia także., macie wiele czasu!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Chciałem w ten sposób dać wyraz mojemu miłemu zaskoczeniu poziomem Twoich prac. Nie chodzi jednakże o to, że było źle a jest lepiej - było dobrze a jest jeszcze lepiej... a wiesz przecież, że miałem/mam okazję śledzić Twój rozwój na obiektywnych i widzę jak dobrze Ci idzie.
Upraszczając: foty są świetne i ja też chcę takie![]()
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
Dzieki, nie wiem co powiedziec
Staram sie nie stac w miejscu. Z publikowaniem na obiektywnych dalem sobie spokoj, rzadko cos wrzucam i raczej tylko "na chwile", jesli juz. A sam dla siebie czlowiek rzadko kiedy jest dobrym krytykiem. Dlatego bardzo mnie cieszy Twoja opinia starego wyjadacza![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Barteq dzisiaj pod zdjęciem w galerii o Asie mnie pytał![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ś L I C Z N I E !
Serdeczne pozdrowienia dla Asi :*
E-30 / 12-60 / ...
http://ramian.pl
Ładnie, naturalnie![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fotografia w kolorze cappucino. Oglądam Twoje wszystkie zdjęcia, to baaaaardzo mi się podoba![]()
Jak zawsze portrety na wysokim poziomie, najwyższym. Portret na moście - muszę przyznać, że w pierwszej chwili myślałem, że to B. Linda, ale tylko mówie o miniaturce. Wszystki fotki miodzio. Wrzucaj więcej, tzn. częściej, a nie więcej. Przydały by się numery, bo trudno się odnieść do konkretnego zdjęcia.
Asia pozdrowiona, odzdrawia
Bardzo się cieszę, że zdjęcie się Wam podoba. Tym bardziej, że nawet nie zaczęliśmy dobrze 'sesji', a już trzeba było kończyć. Okazało się, że główną lampę szlag trafił, awaria jednak niegroźna - jutro odbieram sprzęt po remoncie. Tak więc jest to jedyne ujęcie, które udało się zrobić już na samym początku, jedno z trzech, przy których lampa raczyła odpalić.
A drugi powód mojej radości to smutny fakt, że Asia już trochę zmęczyła się pozowaniem, co akurat jestem w stanie zrozumieć. Mimo to, wielka szkoda.
Paszczol, od następnego razu postaram się pamiętać o numerkach.
Dzięki!
BernArt - Moje zdjęcia
ostatnie portreciki bardzo ładnie świecone !!! na prawdę należą się gratulacje - pochwal się czym świeciłeś :>
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8