Strona 12 z 326 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    swietna fotka, szkoda ze nie w pionie. Na poczatku myslalem ze na tej gazecie jest kobieta (po prawej) ktora tez zaslania sobie piersi ... to juz wogle byloby ciekawe Chociaz sam motym zaslaniania/skulenia bardzo mi sie tu podoba (zakladam ze to bylo zamierzone )
    Tak czy owak piekna modelka, twarz emanujaca spokojem, wlosy rodem z reklamy szamponu, full naturalnie, spokoj, tlo stonowane/cieple to wszystko wplywa na pozytywny odbior tego zdjecia. No i tak jak juz napisales cos ma cos w sobie pozytywnego/humorystycznego

pozdrawiam i czekama na nowe
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Zgadza sie Jeronimo, zaslonienie sie bylo zamierzone

Bardzo sie ciesze, ze to zdjecie sie podoba. Zachecony tym przedstawiam jeszcze trzy sztuki z wczorajszej sesji. Co prawda mialem jeszcze cos przy nich podlubac, ale to jeszcze musi do wieczora poczekac

1.

2.

3.

Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    wow.. zarowno foto z maska z gazety jak i ostatnia seria. niezle, naprawde niezle.. bardzo wysoko!! super kolor tla. panie sie naprawde nadaja! dodaje do ulubionych

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Dzieki serdeczne, DKA, tos mnie teraz ucieszyl

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    bracie, powiem jedno szczęściarzem jesteś !!! więcej później u mnie jest w ulubionych od 2 strony
    było sobie życie

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    rewelacyjne fotki - nie bede sie rozpisywal jak co niektorzy tutaj na forum - piekne, naturalne (napewno nie zalatuje sztucznym pozowaniem), w ladnej tonacji. Mozna by sie czepiac troche co do szczegolow np. czy taka filizanka posuje no ale oczywiscie to by sie klucilo z wizja autora. Co du gadac IMHO prezentujesz wysoki poziom!

btw. co to za tlo? moze troche szczegolow z backstage

/EDIT
    - masz trude zadanie masz tak piekna modelka (fotomic ma racje jestes szczesciarzem) ze musisz sie ostro starac zeby w pelni pokazac to piekno
    - no to pozdrowienia dla modelki niech sie tez cieszy
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Panowie, doprawdy nie wiem co powiedziec, serdeczne dzieki!

Macie racje, jestem cholernym szczesciarzem, bo modelka jest nie tylko piekna, ale tez pomyslowa - jej byl pomysl z filizanka

Jeronimo, przekazuje podziekowania za pozdrowienia

Strasznie sie ciesze, bo ilekroc mysle o posiadanych mozliwosciach (sprzet) i wlasnych umiejetnosciach (jestem bardzo-bardzo poczatkujacy), zawsze dochodze do wniosku, ze wiele jeszcze przede mna i zawsze trafia sie moment, kiedy pytam siebie - co dalej?
    Dlatego tak przyjemnie jest widziec taka reakcje i uswiadomic sobie, ze jednak udalo sie zrobic kolejny krok. Wielkie dzieki!

Backstage... i tutaj moze byc troche zdziwienia. Nie posiadamy studia, dostepu do takowego rowniez nie mamy. Nie mam rowniez sprzetu oswietleniowego, chocby najprostszego (dopiero w planach jest, moze na gwiazdke? ). Dlatego tez ciagle kombinujemy i improwizujemy.
    Te zdjecia zrobilismy w salonie, u progu balkonu, przy otwartych drzwiach, zeby swiatlo sloneczne moglo nam troche pomoc (mielismy szczescie, ze ladna pogoda byla). Za tlo posluzyla sciana w tymze pokoju, ktora w rzeczywistosci jest biala. Zarowno odleglosc od swiatla, jak i ogniskowa oraz moja ulubiona temperatura barw zrobily swoje, dlatego jak sciana nie wyglada.
    I to w zasadzie wszystko Jedyna obrobka to wywolanie rawa.

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no i powtwierdziles u mnie przekonanie ze swiatlo zastane jest najlepsze a jak lampy to juz porzadne (ja sie mecze z halogenami eh :/)

pozdrawiam

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    no i powtwierdziles u mnie przekonanie ze swiatlo zastane jest najlepsze a jak lampy to juz porzadne (ja sie mecze z halogenami eh :/)

pozdrawiam
    To prawda. Pod warunkiem, ze jest go wystarczajaca ilosc. Wystarczylo, zeby niebo bylo zachmurzone i te zdjecia juz by nie wyszly, a juz na pewno nie tak jak wygladaja teraz.

Pozdrawiam rowniez

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    piszesz o sobie poczatkujacy.. otoz mam dla ciebie smutna wiadomosc, gdyz juz od dawna lecisz na wysokim poziomie i z miana 'poczatkujacego' w imieniu ludzkosci cie stracam.
    o tyle to smutne, ze musisz teraz pokazywac juz tylko lepsze zdjecia.

na ktore z niecierpliwoscia czekamy.
    pozdro pozdro.

www.bialascianaktorawychodzibrazowarulez.pl