Strona 122 z 326 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124132172222 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.211 do 1.220 z 3260

Wątek: Eddie - moje zdjecia

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Eddie, super, coraz lepiej widać coraz lepszy warsztat i widać że znalazłeś, to czego szukasz.. chyba

Inga i Asia rewelka !!!

Ja się takiej obróbki nie nauczę i za lat parę
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Tak, miałam na myśli Ingę- to rozmycie na twarzy rzuca się mocniej w oczy na zdjęciu 1 i 7. Myślę, że nie zwróciłabym tak na nie uwagi gdyby tło było białe. Nie znam się na portretach, oceniam nie technikę- nie śmiałabym- tylko wrażenia
    Ale ogólny poziom zdjęć naprawdę wysoki, jestem pod wrażeniem. Świetne, oszczędne kadrowane- bardzo w moim guście. Ciekawa jestem jakich technik odprężania modelki używasz, że takie fajne harce tam odstawiają A tak na marginesie albo musisz być ciepłym, otwartym i nieinwazyjnym człowiekiem, albo dziewczyny były z tupetem bo myślę , że to nie jest łatwa sprawa. Pozdrawam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Wanillia, zgadzam się - rzuca się w oczy na 1 i 7.
    Połechtałaś moje ego, miło mi
    Sam nie wiem co odpowiedzieć na temat rozluźniania modelki. Staram się prowadzić zawsze swobodną rozmowę, na dowolne tematy. Poza tym dużo żartów i maksimum komfortu dla modelki. Nie ingeruję i nie narzucam swojej wizji, co najwyżej instruuje, gdy widzę, że coś może wyglądać lepiej. No i dużo gadania, dużo i na wesoło
    Gdy rozstawiam warsztat w domu zadanie mam ułatwione, bo o rozluźnienie atmosfery dba moja córka, która ma zawsze bardzo dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia No i jest zawsze Asia, której obecność podczas sesji jest dla dziewczyn bardzo budująca i dobrze robi.

Zibi, dzięki. Ta obróbka to jednak nic nadzwyczajnego, naprawdę. Szczerze, czekam na moment, w którym będę mógł w ogóle z niej zrezygnować. To będzie dzień chwały
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Eddie a skąd bierzesz takie śliczne dziewczyny?

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Hehe, na taki dzień też będę czekał... lecz jako obserwator powtórzę rozwinąłeś się bardzo. Pozostaje Ci szlifowanie niuansów
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Bardzo lubię Twoje zdjęcia, jednak dwie ostatnie serie są dla mnie zbyt "plastikowe" (mówiłeś, że można się wyżyć -przyp.), do tego stopnia, że kojarzą mi się z komputerową grafiką 3D. Zawróć!!! To tylko moje subiektywne odczucia.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Po kolei

Rafrog, najpierw zachęcałem, teraz w zasadzie same się do mnie zgłaszają - zarówno znajome, jak i nieznajome

Zibi, dzięki wielkie za słowo wsparcia, naprawdę.

Paszczol, też o tym pomyślałem. Również ostatnio odniosłem wrażenie, że za bardzo się zapędziłem w obróbce.

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Byłem na wakacjach

A tak, pojechałem sobie z córką na wakacje nad polskie morze. Zdarzało się wyrwać czasem na samotny spacer i wtedy korzystałem z okazji, żeby porobić sobie zdjęcia ot tak, po prostu dla samej przyjemności fotografowania. Poniżej kilka prostych, w ogóle nie zaskakujących pocztówek, będących wynikiem powyższego.

Przy kolejnym przypływie chęci na grzebanie w zdjęciach wyszperam coś jeszcze i dorzucę do kompletu.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	166
Rozmiar:	183,0 KB
ID:	7561   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1a.jpg
Wyświetleń:	161
Rozmiar:	153,4 KB
ID:	7562   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	167
Rozmiar:	168,5 KB
ID:	7563   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	162
Rozmiar:	140,8 KB
ID:	7564  

BernArt - Moje zdjęcia

rocco
    Gość
    Poprawne sa wszystkie ale w oko wpadła mi czarno-biała wersja kadru z lódką.
    Po odrzuceniu koloru obraz stał się mroczny a przytłaczające, nisko wiszące chmury dodają mu dramatyzmu.
    Podoba się

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Wszystkie są fajne. Podobnie jak rocco zwróciłem uwagę na BW z łódką. Chyba najlepsza fotografia z tej serii.