Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 121

Wątek: Rzuć wyzwanie – podejmij wyzwanie (dyskusja)

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    A gdzie można zobaczyć tą dziewczynę w tej apaszce z parasolem japoński wbitym w oko, która prowadzi węża ?
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez cckk Zobacz posta
    To jest względne. W porównaniu z umową z bankiem zasady tej gry są proste. W porównaniu z umówieniem się na randkę – są skomplikowane. Proste zasady sformułowałem w wątku „Pojedynek fotograficzny”.

Różnica między tymi wątkami jest taka, że na „Wyzwaniach” mi zależy, a na „Pojedynku” – nie. W wyzwaniach zamierzam brać udział i już wziąłem, rzucając pierwsze wyzwanie. W pojedynkach raczej nie będę brał udziału. Ponieważ jednak pojawiło się takie społeczne zapotrzebowanie, założyłem platformę, na której chętni mogą się teraz ze sobą pojedynkować.

Reguły „Wyzwań” są tak złożone dlatego, że mają objąć większość możliwych do przewidzenia sytuacji i zapobiec większości możliwych do przewidzenia nadużyć. Te reguły są efektem moich doświadczeń z różnych forów – w tym tego. Spora część tych doświadczeń potwierdza to, co myślę sobie na temat kondycji ludzkiej. Sformułowałem skomplikowane reguły, bo chcę zachować czystość wątku fotograficznego. Miejscem dla wszelkich dyskusji jest niniejszy wątek.

To oczywiste. Skoro nie ma żadnego zastrzeżenia w tej kwestii, to zdjęcie może być z archiwum lub zrobione po rzuceniu wyzwania.

Pomysł nawet niezły, ale w regułach gry, które sformułowałem, nie ma takiej zasady. Czyli, następną turę może zainicjować ktokolwiek poza tym, kto zainicjował poprzednią.
    Mam kilka pytan... jesli moge oczywiscie...

Jaka platforme zalozyles i gdzie ona jest?
    Co masz na mysli mowiac "kondycja ludzka"?
    Dlaczego zakladasz, ze nikt cie nie wyzwie na pojedynek?
    Dlaczego ci zalezy na "Wyzwaniach"?
    Co z sytuacjami, ktore nie sa do przewidzenia,a ktore sie moga wydarzyc?
    Jakie sa zasady umawiania na randke?
    Komu byla Ziemia Obiecana?
    Ile Wyzwan moze byc otwartych jednoczesnie?
    Jakie sa nagrody w poszczegolnych Wyzwaniach?
    Czy to prawda, ze ten, kto oglasza Wyzwanie funduje nagrody na swoj koszt?

Odpowiedzi na te pytania bardzo by pomogly (tak uwazam) i rozwialy kolejne, nadplywajace jak fale globalnego ocieplenia, watpliwosci.
    Dziekuje.

PS
    Da ktos voovoo2 plusa ode mnie?
    Plizzzzzzzzz
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 11.08.15 o 22:11
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Reguły „Wyzwań” są tak złożone dlatego, że mają objąć większość możliwych do przewidzenia sytuacji i zapobiec większości możliwych do przewidzenia nadużyć. (...) Sformułowałem skomplikowane reguły, bo chcę zachować czystość wątku fotograficznego.
    To co powyżej napisałeś wyklucza zasadę #5. Na starcie błąd logiczny. Z mojego punktu widzenia podważa to prawidłowe zastosowanie w przyszlości pozostałych zasad.

Proponuję dodać zasadę #6 tzw. Gumową. Zastanów się proszę czyim nickiem ją ochrzcić.

Te reguły są efektem moich doświadczeń z różnych forów – w tym tego. Spora część tych doświadczeń potwierdza to, co myślę sobie na temat kondycji ludzkiej.
    Zachowaj doświadczenie i swoje przemyślenia dla siebie. Nie życzę sobie, byś analizował moją postawę i probował umieścić mój profil w jakichkolwiek swoich behawioralnych zabawach.

---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post był o 21:40 ----------

Znowu k@czy piszemy w tym samym czasie ale każdy na swój sposób. Znowu będzie, że się czepiamy...

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Ty... no bo sie czepaimy
    Ja twierdze, ze cckk to jest normalny czlowiek - nikt nie wytrzyma tylu typow jak my i w koncu peknie
    Mam tylko nadzieje wyladowac na samym dole jego listy jako najgorszy z typow, z ktorymi mu przyszlo toczyc wojne, czyli na samej gorze
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Ty... no bo sie czepaimy
    Ja twierdze, ze cckk to jest normalny czlowiek i w koncu peknie - nikt nie wytrzyma tyle *******, jakimi go zasypujemy, i w koncu peknie
    Mam tylko nadzieje wyladowac na samym dole jego listy jako najgorszy z typow, z ktorymi mu przyszlo toczyc wojne, czyli na samej gorze
    No, też naiwnie wierzę w dobre intencje wszystkich ludzi... Myślę, że cckk wcale nie chce się tak zachowywać ale jego środowisko i doświadczenie to wymusza. Bądźmy dobrej myśli, bo już przestał nagminnie wszystkich obrażać a to bardzo dobrze wróży.

Widzę, że mam w Tobie konkurencję. W kulminacyjnym momencie będzie mi jednak przyjemnie zająć pozycję ex aequo.

Uciekam stąd zanim Hades złapie mnie na gorącym uczynku.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    No, też naiwnie wierzę w dobre intencje wszystkich ludzi... Myślę, że cckk wcale nie chce się tak zachowywać ale jego środowisko i doświadczenie to wymusza. Bądźmy dobrej myśli, bo już przestał nagminnie wszystkich obrażać a to bardzo dobrze wróży.

Widzę, że mam w Tobie konkurencję. W kulminacyjnym momencie będzie mi jednak przyjemnie zająć pozycję ex æquo.

Uciekam stąd zanim Hades złapie mnie na gorącym uczynku.
    I zmyj to białe z twarzy
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    I zmyj to białe z twarzy
    Nie mogę. Awatar został symbolem...

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Mam kilka pytan... jesli moge oczywiscie...
    Odpowiedzi na te pytania bardzo by pomogly (tak uwazam) i rozwialy kolejne, nadplywajace jak kolejne fale globalnego ocieplenia, watpliwosci.
    Dziekuje.
    No, że tak powiem:

|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria
    PS
    Da ktos voovoo2 plusa ode mnie?
    Plizzzzzzzzz
    Prosz...
    W zamian oczekuję zwolnienia z opłacenia składek członkowskich TWA przez najbliższe 99 lat.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    Nie mogę. Awatar został symbolem...
    Symbolem czego , że się spytam?
    A poza tym w innym łontku Twój kolega hanys coś o larwach oblyczonych na ryju gada... A Ty mówisz: Zymból...
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA