cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Hades ma ... przegrzane...
Ale troche mu wspolczuje
Nie pochwalam, ale mysle, ze chcial dobrze.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
U Hadesa widać od miesięcy jest taki upał, że nie pozawala mu zakończyć OR z Maja tego roku, o temacie Kwadrat. Cóż, dla ciekawskich pozostaje poczekać jeszcze kilka miesięcy na wynik (lub do roku 2016)i... W sumie juz mnie to nie interesuje, wcale, tym bardziej, że nie brałem udziału, choć chyba głosowałem (już nie pamiętam, tak dawno to było, ojjj, tam chyba jeszcze głosowania nie było ?...żenada całkowita... )
Na miejscu Hadesa wstydziłbym się tu coś jeszcze napisać, lepiej puścić watek w niepamięć....Nic się nie stało...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.08.15 o 18:55
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++