A gdzie tam - czytania na cale popoludnieNiniejszym właśnie przeczytałeś moje odpowiedzi. Zadowolony?![]()
Dopiero dotarlem tutaj:
Mam tylko nadzieje wyladowac na samym dole jego listy jako najgorszy z typow, z ktorymi mu przyszlo toczyc wojne, czyli na samej gorze
Już tam jesteś.
Chlopaki - stawiacie piwo - wygralem![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Podziwiam "elokwencję" odpowiedzi, naprawdę
Fakt, te zdjęcia co Ty pokazałeś do tej pory miałyby duże szanse wygrać w tym konkursie.
Co to jest parodoks kłamcy nie wiem. Coś mi tam wyszło, ale jakoś nie czuję potrzeby dzielenia się z tym publicznie.
No wynika z tej zasady, ze jedna osoba (alfa i omega) wybiera najlepsze zdjęcie w danym wyzwaniu, temacie.
cytuję:
Chyba, się nie mylę, że jesteś wyzywającym (temat NIC), tą alfa i omegą ? Może zwróć uwagę na tłusty druk (że tak podpowiem)
Po co ja sie wdaje w takie dyskusje sam nie wiem...
Myslę, ze najlepszym sposobem będzie całkowite ignorowanie postów cckk, może przestanie pisać głupoty...
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 13.08.15 o 16:35 Powód: literowka
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Myslisz za bardzo przyszlosciowo, wrecz filozujesz
Popsuty, jesli dzisiaj mowisz z punktu widzenia jutra. Natomiast jutro bedzie dobry
Poprosilbym, zeby kolega cckk wyjasnil ten pradakos, ale obawiam sie, ze jedyna jego odpowiedzia na moje pytania (ostatnio) jest liczba 42, wiec i tym razem pewnie taka bedzie
Zreszta nie uprzedzajmy wypadkow - moze jutro ten napis bedzie inny...?![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 13.08.15 o 17:53
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 13.08.15 o 16:37 Powód: literówka
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Mógłby mi ktoś tego posta #80 streścić?![]()
The question is, who cares?
Kolega go dosyc wolno pisal, to i czytanie idzie nie najszybciej...
Jak na razie przebrnalem przez 25% i jak na razie to....