Marudzicie. Zasady wydają mi się jasne i nieskomplikowane. Zresztą mam wrażenie, że gdzieś już z takim pomysłem się spotkałam.
No ale nic na siłęMoże to ta moja inna półkula...
Marudzicie. Zasady wydają mi się jasne i nieskomplikowane. Zresztą mam wrażenie, że gdzieś już z takim pomysłem się spotkałam.
No ale nic na siłęMoże to ta moja inna półkula...
Nie no - chwila - (prawie) nikt nie mowie, ze nie sa
Pytanie, ktore sie przewija - czy sa dobre i chwyca.
PS
Walcz z tym - nie pozwol sie zdominowac przez polkulke. Ja zaczalem pic Yerba Mate i mi pomaga -jestem prawie soba![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lub odwrotnie![]()
10 punktów w "regulaminie" to raczej nie są proste zasady i dlaczego jedna osoba ma uzurpować sobie prawo bycia alfą i omegą...tego najbardziej nie rozumiem i w takiej roli nigdy nie chciałbym być. Ale widać dla niektórych to żaden problemMoże jakbym miał te wyższe standardy komunikacji, to kto wie
, ale niestety nie mam...
PS.
Zabrakło moim zdaniem najważniejszego (lub nie doczytałem eleboratu), kiedy ma być wykonane zdjęcie, po rzuceniu wyzwania, czy można z archiwum (szuflady) wyciągnąć. Szczegół, ale istotny. Szczegół bo raczej nie zobaczymy zdjęć, tak sądzę...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.08.15 o 20:41
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zwycięzca rzuca temat i potem ocenia jego zdaniem najlepszą interpretację. Co w tym takiego złego?
Rozumiem, że można tych zasad nie akceptować, przecież mnóstwo jest konkursów (nawet tu), których zasady miętolone i analizowane są w kółko. Chyba nikt tu nie myśli, że jest możliwe powstanie konkursu/zabawy, w których zasady zostaną przyjęte jednomyślnie
Luzu trochę, matko, wszystko tak śmiertelnie poważnie traktujecie...![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
To jest względne. W porównaniu z umową z bankiem zasady tej gry są proste. W porównaniu z umówieniem się na randkę – są skomplikowane. Proste zasady sformułowałem w wątku „Pojedynek fotograficzny”.
Różnica między tymi wątkami jest taka, że na „Wyzwaniach” mi zależy, a na „Pojedynku” – nie. W wyzwaniach zamierzam brać udział i już wziąłem, rzucając pierwsze wyzwanie. W pojedynkach raczej nie będę brał udziału. Ponieważ jednak pojawiło się takie społeczne zapotrzebowanie, założyłem platformę, na której chętni mogą się teraz ze sobą pojedynkować.
Reguły „Wyzwań” są tak złożone dlatego, że mają objąć większość możliwych do przewidzenia sytuacji i zapobiec większości możliwych do przewidzenia nadużyć. Te reguły są efektem moich doświadczeń z różnych forów – w tym tego. Spora część tych doświadczeń potwierdza to, co myślę sobie na temat kondycji ludzkiej. Sformułowałem skomplikowane reguły, bo chcę zachować czystość wątku fotograficznego. Miejscem dla wszelkich dyskusji jest niniejszy wątek.
To oczywiste. Skoro nie ma żadnego zastrzeżenia w tej kwestii, to zdjęcie może być z archiwum lub zrobione po rzuceniu wyzwania.
Pomysł nawet niezły, ale w regułach gry, które sformułowałem, nie ma takiej zasady. Czyli, następną turę może zainicjować ktokolwiek poza tym, kto zainicjował poprzednią.