Miasto jak miasto, ładne świetnie pokazane, moje było by krzywo jak..., fajny rowerzysta, też mam nadzieję na przestrzeń, krajobraz ...
Miasto jak miasto, ładne świetnie pokazane, moje było by krzywo jak..., fajny rowerzysta, też mam nadzieję na przestrzeń, krajobraz ...
Twój watek to wspaniała wycieczka krajoznawcza.
Za mało tam............Bikerów![]()
Niestety krajobrazu, przestrzeni na razie nie będzie, ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze - więc mam nadzieję, że w przyszłości się pojawi.
Przyroda będzie tymczasem jedynie z parku i akwarium niestety.
Zastanawiałem się czy nie zostać tam dłużej pojechać za miasto i coś pofocić, ale po poprzednich doświadczeniach nie zaryzykowałem i chyba dobrze zrobiłem. Wyjazd się zbiegł z zimowo-wiosenną porą roku, poza weekendem codziennie szaro-buro z co chwilę lejącym deszczem. Wszystko jednak wskazuje na to, że jeszcze tam będę, może i kilka razy więc wątek powinien być rozwojowy
---------- Post dodany o 23:10 ---------- Poprzedni post był o 23:08 ----------
A moim marzeniem jest "zahaczyć" kiedyś przy okazji o pobliską Nową Zelandię
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
to życzę spełnienia marzenia![]()
Troche mialem do nadrobienia, ale aktualnie ostatni post zaliczony. Relqcja robi sie coraz ciekqwsza i mocno mnie wciagnela. Swietne i ciekawe zdjecia. Australia jakiej nie znqlem z telewizyjnego ekranu. Czekqm na wiecej.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Czemu ja dopiero teraz zobaczyłem ten wątek ? skleroza jakaś cy cóś
Tak patrzę na drapacze i helmuth to by miał używanie.
Ale fajowy wątek![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Też dopiero teraz zauważyłem ten wątek.
Pobliska to bardzo względne określenie - najkrótsza odległość między Australią a Nową Zelandią jest mniej więcej taka, jak z Warszawy na Sycylię. Ale wobec bezmiaru Pacyfiku to faktycznie rzut kamieniem
Pozostaje życzyć spełnienia marzeń i czekać na dalsze ciekawe zdjęcia z antypodów.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Kolorowo, fajnie tak w szary 'zamieciony' śniegiem dzień popatrzeć
czy aby tak kolorowo soczyście tam jest, czy też wizja autora taka?
Gościu z poduszką / dudo/kobzą - ciekawy, poza tym rowery mi w głowie utkwiły.
pozdrawiam,