moze ktos mi pomoze odnosnie kombinacji klawiszy pozwalajacych na odczyt m.in. przebiegu migawki w E-3. Znam tą kombinacje do E510 i 500, niestety przy E-3 nie działa. Prosze o pomoc
moze ktos mi pomoze odnosnie kombinacji klawiszy pozwalajacych na odczyt m.in. przebiegu migawki w E-3. Znam tą kombinacje do E510 i 500, niestety przy E-3 nie działa. Prosze o pomoc
To znalazłem w szukajce
https://forum.olympusclub.pl/showthr...wki#post567375
U mnie to hulało (procedura podana przez Cadmana)
Ostatnio edytowane przez alastor ; 7.12.09 o 20:02
dziek alastor ale chyba w E-3 to nie dziala. Taka sama instrukcje wyslalem do sprawdzenia i otrzymalem informacje ze to nie dziala. Moze osoba zle sprawdzala, poczekam i sie okaze. Jesli ktos wie i ma E-3 to prosze o taka informacje
Działa, właśnie z ciekawości sprawdziłem w swoim wg TEJ procedury.
ile z ciekawosci wyszlo ci ktotek i jak dlugo uzywasz E-3?
Od lutego tego roku coś około 12500 bo ja bardzo mało "pstrykam"gdyby nie kilka dużych imprez, które obfotografowałem to byłoby 2500. Poza tym jak aparat zabieram przy okazji jakiegoś wyjazdu to zwykle jest to E-330 (lub coś innego) bo mniejszy i lżejszy i tam jest natłuczone znacznie więcej zdjęć.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 7.12.09 o 20:34
napiszcie mi jeszcze czy warto przechodzic z E-510 na E-3 (posiadam 14-54), czy jest jakas znaczna roznica w jakosci zdjec czy moze raczej inwestowac w szkla a korpus pozostawic jak dotychczas
Frrrost czy mógł byś mi podać kombinacji klawiszy pozwalających na odczyt m.in. przebiegu migawki w E-510 z góry wielkie dzięki
BYŁO O TYM JUŻ ... TU
używaj wyszukiwarki
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
włącz aparat, otwórz zamknięcie karty CF
1. naciśnij "MENU"+"OK" razem
2. naciśnij przyciski nawigacyjne w podanej kolejności "góra" "dól" "lewo" "prawo"
3. naciśnij przycisk wyzwalajacy migawkę
4. naciśnij przycisk nawigacyjny "prawo" aby wyświetlić stronę drugą
.
pozdrawiam serdecznie, Sebu$