Ruch sie w poscie zrobil-myslalem,ze nowe zdjecia.
Ruch sie w poscie zrobil-myslalem,ze nowe zdjecia.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ciekawe połączenia nowej i starej architektury - wieża Coop's Shot Tower wybudowana w 1888 roku. Produkowano w niej kule armatnie. W 1973 roku została uratowana przed rozbiórką i znalazła się pod stożkową, przeszkloną kopułą nowego centrum handlowego.
Dosyć ciężka do fotografowania ze względu na rozmiary a trzeba focić z bliska i przede wszystkim ekstremalne kontrasty światła - matryca nie wyrobiła a o HDRach wtedy nie pomyślałem. W użyciu była m.in. rybka. Nie wiem co wybrać, więc wrzucam więcej fotek. Klikać - będą większe
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Cos sie zaczelo dziac..
Wyszły fajnie te zdjęcia.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Jakby tak w pionową panoramę złożyć![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
czasem jest tak że pierwsze zdjęcie które się zobaczy jest najlepsze - głosuję na 34.