Po wyświetleniach widać, że ludzie oglądają... ja też obejrzałem...
Ale, nic mnie nie zatrzymało aby napisać komentarz. Nie wiem dlaczego. Takie banalne te kadry.
Po wyświetleniach widać, że ludzie oglądają... ja też obejrzałem...
Ale, nic mnie nie zatrzymało aby napisać komentarz. Nie wiem dlaczego. Takie banalne te kadry.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z ostatnio zamieszczonych w oko wpadła złota królewna przy dziecku i tu szkoda, że nie ma twarzy dziecka a zdjęcie z ptasiej perespektywy. Sympatyczne zdjęcie przy płomieniu ogrzewacza oraz faceci przy browarku. W tych dwu przypadkach wydaje mi się, że trochę ciaśniejsze kadry pomogły by w odbiorze. Zdjęcie 166 z uwagi na ładnie oświetloną nowoczesną archtekturę podoba się.
pozdrawiam Wiejo
Ładna ostatnia fotka, zdjęcie udane, klarowne, tylko jest wrażenie, jakby wieżowce leciały na prawo.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdjęcie całkiem fajnetylko troszke przeszkadza kawałek muru z lewej strony
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
To zielone? To kawałek nabrzeża, gdybym go wyciął (uciął dół), straciłbym ładne MZ odbicia w wodzie. Do stemplowania nie mam ( na razie) nastroju- dużo precyzyjnej roboty
.
Z efektów mojej nocnej wyprawy skleiłem panoramę. Poniżej przeskalowana przez forum. Pełny rozmiar jest tutaj (kliknąć na obrazku)
Ostatnia panorama super wyszła.
Bardzo fajna ta panorama.
Pozdrawiam, Jola