Ostatnie, zupełnie nijak się ma do poprzedniej twórczości. Z tryptyku zdecydowanie pierwsze. Ładnie kombinujesz, trzcina też ciekawa.
Ostatnie, zupełnie nijak się ma do poprzedniej twórczości. Z tryptyku zdecydowanie pierwsze. Ładnie kombinujesz, trzcina też ciekawa.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Skoro tak twierdzisz, muszę przyjąć, że prześledziłeś moją "twórczość"Dzięki!
Na ostatnim zdjęciu, chciałem pokazać wymianę spojrzeń, między koniem a człowiekiem. On zaciekawiony: jakaś nowa osoba, ona- koń jej się podoba, ale go nie zna, boi się. Ja to widziałem, robiąc zdjęcie, widać nie potrafiłem tego pokazać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wybrałem się dzisiaj na Weihnachtsmarkt (tutejszy Kiermasz Świąteczny). To co tam jest, te tłumy i te stoiska są nie do opisania. Ludzie przyjażdżają autokarami, żeby w tym uczesniczyć lub choćby zobaczyć. Zrobiłem trochę zdjęć, za dużo na jeden post, więc na początek coś dla zobrazowania tłumów:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z tryptyku zdecydowanie pierwsze i drugie od góry. Na ostatnim za bardzo dominuje obróbka a mało przekazu. Mierzenie sie wzrokiem Pani z koniem jest widoczne ale jako całość nie zatrzymuje na dłużej. Być może za dużo elementów w kadrze które rozmywają przesłanie. Fotorelacja z targowiska z uwagi na piękną i zadbaną architekturę przyjemna.
pozdrawiam Wiejo
Następne:
I ostatnie z kiermaszu:
Ogólnie seria kiermaszu jakoś mi nie podchodzi....
pozdrawiam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Przynajmniej jakaś opiniaDzięki za odwiedziny
![]()
Nie wszystkich takie tematy interesują - trzecia seria najbardziej mi podeszła.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300