Panorama wyszła super i bardzo ładnie wyostrzona.![]()
Ładna panoramka. Oczywiście nie wiem, co było z prawej i lewej jej strony, ale dałbym więcej tej trawy - stanowiłaby dobre obramowanie i most nie zostałby ucięty.
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
nie bede oryginalna- panorama fajowa![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie napiszę nic nowego - za przedpiszcami - panorama świetna...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Wow! Dawno nie miałem tylu gościDziękuję wszystkim za odwiedziny.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.12.08 o 00:16 Powód: Automatyczne scalenie postów
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Posłuchałem Krzyszcza i zmieniłem zakończenia panoramy. Wykorzystałem też jedno zdjęcie ze statkiem wycieczkowym, który akurat wpłynął mi przed obiekyw. Ciekawe co teraz powiecie?
W pełnym rozmiarze (po kliknięciu), panorama jest tutaj
MSZ jeszcze lepiej (piszę o ostatniej panoramie) - szersze brzegi i "gwiazdki" latarni po obu stronach naturalnie zamykają całość...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
też myślę ze teraz lepiej![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Rozmazany statek nie przeszkadza? Złapany na krótszym czasie niż reszta zdjęć, żeby "rozmazanie" było krótsze.