Fajne, ale (IMO) dużo fajniej by było gdyby odbicie na wodzie nie nakładało się na zielsko.
Fajne, ale (IMO) dużo fajniej by było gdyby odbicie na wodzie nie nakładało się na zielsko.
Niestety, zauważyłem to dopiero po wywołaniu RAW-a, a ponieważ zrobiłem tylko jedną fotkę to ...![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Znów nie mogłem się zdecydować jaki wariant wybrać i dałem trzy wersje razem :
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moim zdaniem środkowe w kolorze najlepiej, później pierwsze i duuużo gorzej ostatnie, które jak dla mnie jest przegięte z obróbką. W trzecim jakieś takie syfy powyłaziły i wygląda jak po posteryzacji w fotoszopie. A i jeszcze ramka osobiście jestem zwolennikem prostszych ramek.
środkowe najlepsze, ostatnie najmniej mi sie podobaale nawet fajnie wygląda to wszystko razem
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pierwsze i drugie. Choć najbardziej chyba podoba mi się pierwsze.
Pozdrawiam, Jola
Dzięki za odwiedzinyTrzecia wersja, z założenia była po to, aby mieć trzy wersje do tryptyku (Boh trojcu ljubit
). Pod uwagę brałem drugą i pierwszą. Wasze podpowiedzi wcale mi nie pomogły w wyborze
. Teraz znowu coś z "wykopalisk":