Nie, mi nie przeszkadzafajnie
![]()
Nie, mi nie przeszkadzafajnie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnia panorama najlepsza
/*...................*/
/* ...........................*/
IMO pomogło to poszerzenie. Statek jest może urozmaiceniem, ale wzrok przyciągają przede wszystkim jasne budynki po prawej. Za pierwszym razem, kiedy otworzyłem ostatnią wersję nie zwróciłem na niego uwagi...
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Pierwszy widok, prawie jak 166, tylko bez mostu na pierwszym planie. Drugi pokazuje te same budynki, tylko z innego miejsca.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Naprawdę fajnie Ci wychodzą te nocne zdjęcia. Z ostatnich dwóch ostatnie chyba bardziej mi się podoba. Iglica ( czy co to tam jest ) na tym wysokim budynku jest mniej oświetlona i przez to nie rzuca się tak bardzo w oczy. Drzewo również ciekawie wygląda w świetle lamp.
Pozdrawiam, Jola
Panoramy świetne a druga najświetniejsza. Zdjęcie 168 podobne było i tam oświetlone bydynki z rozmytymi w wodzie światłami, dały fajny efekt tak i w tym podobnie. Kadr 169 fajnie wkomponowane drzewo daje inne spojrzenie. 170 może się podobać jednak nim kompozycja nie bardzo pasuje. O ile światła alejki maja być pierwszoplanowe to bardziej bym je wyeksponował.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo przyjemne/ładne te nocne fotki![]()
Ostatnie nie najgorsze, widać, że szukasz innych kadrów, tak trzymaj
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Panorama nocą- baardzo!
W ogóle nieźle wychodzą Ci te nocne zdjęcia.![]()