Helmuth nie martw sie, moja nieraz spaceruje 200 m przede mną i nie zauważa, że wzięła męża na spacer. Ja w tym czasie też interesuję się gałązkami i innymi aspektami fotografii. Ale nie jest źle do domu wracamy razem.
Helmuth nie martw sie, moja nieraz spaceruje 200 m przede mną i nie zauważa, że wzięła męża na spacer. Ja w tym czasie też interesuję się gałązkami i innymi aspektami fotografii. Ale nie jest źle do domu wracamy razem.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no, nie pocieszony jestemi jeszcze ten mecz - no nic ale zagramy o brąz
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Następne, nieśmiałe oznaki wiosny![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak byś zrobił żonie zdjęcie, że wyglądałaby na 18 to by twoją sztukę może doceniła
Swojego czasu byliśmy świadkiem (wraz z Mężem) sprzeczki małżeństwa (w Chorwacj zresztą, żeby było śmieszniej) . Strasznie ta sytuacja była dla nas komiczna bo skojarzyła nam się z nami samymi. Mąż wk...ony krzyczał na żonę: "zrobiłem ci już zdjęcie z lampą i bez, czego jeszcze chcesz kobieto!!!"
Swojego czasu też namawiałam męża na zdjęcia na których miałam wyjść bosko, a że sytuacje nie była dla niego prosta, a ja ciągle niezadowolona też często tracił cierpliwość. Dziś jak zależy mi na zdjęciu to wyszkoliłam córki, a i z czasem nienagabywany mą,ż sam zgłosi się na ochotnika![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Z tym wyglądem na 18, trudno będzie. Może jakiś dobry spec, dałby radę zrobić 18 "na oko" (jedno
). Na szczęście moja żona nie ma "parcia na obiektyw", czasem tylko głosem nie znoszącym sprzeciwu, "poprosi": o, zrób mi tu , na tym tle! Ja nie mam wiele do gadania. no może tylko, że się nie da, bo stanęła pod słońce
. Częściej to ja (widząc, że "zbiera się na burzę") proszę: stań tu, zrobię Ci zdjęcie. Czasami pomaga
A tak to wygląda:
Bardzo fajnie,pomysłowo zrobiona fota.Świetnie wykorzystałeś tu ogrodzenie ( ? ),które prowadzi wzrok tam gdzie Ty chcesz.Przypuszczam,że zdjęcie byłoby jeszcze lepsze w pionowym kadrze.A żonka jak się patrzy! Z Twoich wcześniejszych postów wyobrażałem sobie trochę inną osóbkę.![]()
Z wiosennych bardziej podoba mi się 188 skromne, czyste i czytelnie przedstawiajace temat. Helmuth nie gadaj, na 190 toż to prawdziwa modelka w nonszalanckiej pozie i pięknej scenerii.
pozdrawiam Wiejo