E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Łomatko, jaki brzydal. Wygląda jak oszpecony E-520.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
brydzki strasznie - raczej patrząc po dotychczasowych konstrukcjach - obstawiam, że to makieta jakiegoś domorosłego rzemieślnika, który przykleił grip od któregoś z Ea kółko PASM wygląda jak z D7D
o masz nawet video jest a tam więcej niż jeden taki
Na filmie już lepiej sie prezentuje niż na zdjęciach jak sie rusza kamera to troche go " wyładnia "
http://www.engadget.com/video/5min/517895409/
Ale do wyglądu EM5 czy EP5 to mu daleko...
no nic poczekamy zobaczymy
Ostatnio edytowane przez dobas ; 18.08.13 o 16:14
Jak dokręcisz pół gripa do EM5 to będzie mniej wiecej ta sama objętośc uchwytu. Wygląda podobnie do G1 tylko sprawia wrażenie odchudzonego trochę. Zastanawia mnie numeracja, może to któryś model testowy sprzed E-M5?
Na tych zdjęciach wygląda jakby uchwyt był jednak dokręcony jak w EM5 - czarny pasek pod aparatem , nieobecny na zdjęciach z dużym gripem... Lepszej baterii zatem nie będzie. Jest za to wygodny uchwyt pionowy.
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.08.13 o 16:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
fajnie jakby miał odchylany ekran w ten sam sposób co E5 i E30
Na filmiku wygląda lepiej. Przypomina kanciaste Minolty z lat 80-tych.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
hmm...
Pozyjemy zobaczymy, czas by juz wymienic epl3 na cos nowszego
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
W filmiku nie ma nic o wideo - sorry Oly, ale nie uczysz się na własnych błędach, ktoś w komentarzach na 43R napisał 60p więc to wciąż ta sama stara wideo kupa tylko teraz ze slomo opcją - SZKODA!
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Customów na kółku nadal brak. Zamiast pokrętła iso jest ''niezwykle przydany'' wybór seria/pojedyncze. Stawiam, że tuzina innych braków, o które prosimy od lat, także.
Cóż, aparat AD 2013, funkcjonalność AD 1983...
zaczęło się marudzenie...