Z tej serii najbardziej podobają mi się 90 i 93.
90 za piękny bałagan, 93 za klimat.
Z tej serii najbardziej podobają mi się 90 i 93.
90 za piękny bałagan, 93 za klimat.
Na zakończenie turystycznego tematu Szczelińca Wielkiego parę fotek (z) punktów widokowych.
Szczeliniec liczy sobie 919 m n.p.m. czyli go gigantów się nie zalicza.
Najfajniejszy, najrozleglejszy widok mamy z punktów umieszczonych od północnej strony - koło schroniska, z platformy widokowej na szczycie ponad drzewami i w pobliżu Małpoluda. Od strony południowo-wschodniej widok rozciąga się głównie na pobliski Karłów i Kotlinę Kłodzką.
Tamtejsze krajobrazy podziwiali m. in. król Prus Fryderyk Wilhelm II, Johann Wolfgang Goethe oraz John Quincy Adams (prezydent Stanów Zjednoczonych). Poświęcono im tablice pamiątkowe w pobliżu schroniska.
Powietrze było zamglone szczególnie od strony północnej, ale postarałem się coś tam z fotek wydobyć ze skutkiem jaki widać poniżej.
99.
100.
101.
102. powrót
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
101 jest niesamowite.
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No tak, zapomniałem oczywiście Gulasz, trzeba będzie tablicę ufundować
.
No i oczywiście nasza Admirałowa Edorka, wieść niesie że wtedy to nawet piekło zamarzło
100 faktycznie z Nieba, widok w kierunku przeciwnym do Małpoluda.
99 mocno obrabiana, pierwotnie na horyzoncie niewiele było widać.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Albo popiersie jakieś na ten przykład https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1375205389![]()
The question is, who cares?
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie