A ja się tak nieśmiało zastanawiam czy to popiersie ma być z piersiami czy bez piersi![]()
A ja się tak nieśmiało zastanawiam czy to popiersie ma być z piersiami czy bez piersi![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Zaś mi się kawał przypomniał. Dziadek poszedł z babcią do restauracji i w trakcie kolacji poszedł do toalety. Nie ma go, nie ma i po dłuższej chwili wraca zadowolony. Babcia się pyta co go tak cieszy, na to dziadek:
- A bo jak sikałem to mi sztuczna szczęka do muszli wpadła. Emerytury za dużo nie mamy, to myślę, że trzeba ją wyciągnąć. No i wyciągam, wyciągam i patrz! Jeszcze trzy zapasowe wyłowiłem![]()
The question is, who cares?
No tak, z takimi jak na poniższym przykładowympopiersiu mógłby być problem
http://s1.kozaczek.pl/2012/04/doda645glowne-R1.jpg
Miło się ogląda Twój wątek i Ahutty. Raz byłem w Górach Stołowych i Kotlinie Kłodzkiej i bardzo mi się podobały tamtejsze klimaty i jak nie lubię szwendać się po jakichkolwiek górach niczym ta kozica górska to tam miło mi się chodziło i spędzało czas. Moja żona to z kolei łazior i główkuje co by tu wymyślić aby mnie wywalić z łózka o 6 rano a ja wymyślam co by tu zrobić aby jak lord zwlec się o 12'stej i jeszcze co by tu wykombinować aby jej popsuć plany popołudniowego skakania po górkach i pagórkach
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
o takkkkkkkk
Pasterka jest cudna - choć dotrzeć tam bez swojego środka lokomocji graniczy z cudem - niemniej tak czy inaczej jest świetnym punktem wypadowym na okoliczne przymusowe punkty programu... )Szczeliniec, Błędne Skały, a i do dzikiego miasteczka skalnego w Czechach rzut beretką![]()
jadąc tam bardzo sprytnie sprawdziliśmy drogę do Kudowej Zdrój twierdząc że stamtąd bliziutko i na bank coś będzie jechać
mieliśmy farta bo jedyny autobus jaki jechał był 10 minut od momentu jak przyjechaliśmy z katowic![]()
autobus do karłowa
w karłowie dopadła nas burza a do pasterki jeszcze kawał drogi
no to złapaliśmy o dziwo taxi![]()
kosztowła więcej niż cały przejazd kraków - Katowice - Kudowa Zdrój - Karłów
ale co tam![]()
i tak było cudnie
ech aleśmy pospamowali Ci w wątku![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22