Witam
99 świetne! Mnie się podobają takie przymglone zdjęcia, właśnie taki niepocztówkowy klimat, Po drugie zdjęcie jest wielowarstwowe i o to chodzi w niebanalnej fotografii; moim zdaniem.
Witam
99 świetne! Mnie się podobają takie przymglone zdjęcia, właśnie taki niepocztówkowy klimat, Po drugie zdjęcie jest wielowarstwowe i o to chodzi w niebanalnej fotografii; moim zdaniem.
Dzięki za odwiedziny
Niestety też nie byłem, a chętnie bym wrzucił jako następną serię fotek. Nawet spojrzałem na mapę, tym razem niestety poza zasięgiem, gdyby cholerstwo trochę bliżej było. Jeszcze Kanion Antylopy mi przez myśl przeszedł, ale to jeszcze dalej
. Tak więc następne pewnie miasto będzie, ale spróbuję z jakimiś górami powalczyć, może się uda. A jak są chętni w przyszłym roku to ja się piszę, choćbym ziemię miał gryźć
Ja jestem w takim razie jak Twoja żona, spoko, mogę wstać o 6-tej i skakać po górkach. Ale na to by wstać o 4-tej lub wcześniej aby focić zroszone robale jakoś nie mogę się zdobyć.
Spamujcie, nie ma problemu, przynajmniej swojski klimat się zrobił
W rzeczywistości było bardziej przymglone - mniej więcej tak:
99a.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Uwielbiam pająki.
Mam pytanie. Jak robiłeś 105? Ostrość mnie aż poraża.
Ważki ładne![]()
wszystkie makro wyszukane - gratuluje : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Dzięki za odwiedziny
105 robiona jak większość czyli mZD 75-300 (dla mniejszych/nieuciekających obiektów używam jeszcze mZD 60) z dwoma pierścieniami, w naturalnym świetle.
Jeszcze jedna świtezianka, mieniąca się w promieniach słońca:
106.
Świetne zdjęcia z gór stołowych. Owady też niezłe, choć mniej mi się podobają.
ważki różnej maści są świetne![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie