G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zależy mi na komentarzach. Na ocenach mniej. A na ocenach bez komentarza nie zależy mi w ogóle.
---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post był o 20:45 ----------
Obiektywni.pl są lepsi :P A o tym, gdzie będę umieszczać swoje zdjęcia zdecyduję sama.
Ale nie musisz chyba się denerwować na użytkowników forum. Czasem ktoś coś napisze, innym razem nikt nic nie napisze, i nic nie skomentuje. Jak coś pokażesz ciekawego to pewnie i komentarze się pojawia pod zdjęciami. Czasem ktoś umieści zdjęcia i nikt nie skomentuje tych zdjęć. Tak czasem jest.
Może tak troszkę więcej luzu w życiu się przyda .
Pozdro
Mówię o komentowaniu na Forum. Jestem jego adwokatem, bo stwierdziłam, że miał prawo wystawić Ci niską ocenę? Faktycznie spłynęło to po Tobie jak po kaczce...
Teraz to już jesteś arogancka. A jeśli chcesz, by inni komentowali Twoje zdjęcia, to bycie dla nich niemiłą nie jest najlepszym sposobem, by ich do tego zachęcić.
W takim układzie założenie własnego wątku chyba byłoby jednak lepszym pomysłem...
A to czemu? Skoro nie możesz na razie komentować w galerii, przyczyń się jakoś do rozwoju społeczności na Forum.
Bardziej się denerwuję na dziwne zasady - że komentuje się na forum, a nie pod zdjęciami jak w poprzednim miejscu. To przyzwyczajenie jest we mnie tak silnie zakorzenione, że troche potrwa zanim się przyzwyczaję do nowych zasad.
---------- Post dodany o 21:03 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ----------
No, ja wiem, że wszyscy by chcieli bym przeprosiła, że żyję ;P Uważasz, że 1 bez słowa wyjaśnienia jest miła? No to Ci powiem, że nie jest miła, ale nie będe się nia przejmować. Może i jestem arogancka, ale "pluć do kaszy" sobie nie pozwolę. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.08.13 o 23:29
Dla was nie, dla mnie tak. Tam gdzie byłam nie wklejało się zdjęć na forum, lecz dyskutowało o nich pod zdjęciem w galerii. Myślisz, że tak łatwo się przestawić? Hop i gotowe. NiestetyNo i zasyfiliśmy wątek o makro, bo powitań mi się zachciało :P Chciałam być miła, ale nie wyszło. Ale Ranking jest fajoski
![]()
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.08.13 o 21:11
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie